Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek ezzel a lánnyal?
Volt egy lánybarátom akivel eléggé mély volt a kapcsolatom úgy másfél évig, de egyszerűen nem tudtam rá máshogy nézni. Ő sem adott semmi jelet, csak másfél év múlva derült ki, hogy ő már egy ideje szerelmes belém és arra vár, hogy mikor veszem észre. Közben nekem barátnőim voltak, meg másokkal ismerkedtem. A lényeg, hogy folyton "követelte" rajtam, hogy szeressem, meg szerinte tökéletesen összeillünk, tőlem várta, hogy én értékeljem, sokszor direkt lehúzta magát, hogy lássa, hogy vígasztalom-e, és én ebbe belefáradtam. Kihűlt iránta a barátságom és egyszerűen nem tudok mit kezdeni vele. Megszakítottuk(tam) a kapcsolatot, hogy így nincs értelme, de most olyanokkal bombáz, hogy gyűlölöm őt meg számomra egy senki meg hogy leszarom ha csak így eldobom, pedig mindenben elég részletesen kifejtettem a véleményem neki és tényleg nem értem, hogy lenne értelme beszélnünk. Szerinte élete szerelme vagyok és nem tud nélkülem élni, meg inkább meghalna minthogy elfelejtsen, meg nem enged msát a helyemre, bár azt is mondta már, hogy haljak meg, ha nem tudom őt szerelemmel szeretni.
Nem érti meg, hogy ez így kész őrület...
21 évesek vagyunk.
Szerintetek egy olyan nő aki egy életre el tudta volna képzeli valakivel annak elég lenne egy kis kufirc, hogy kiábránduljon?
És hogy érezné utána ő magát ha meg se tud csókolni úgy, hogy élvezze? Neki csak egy darab hús lennék ha megdugna, még csak barát sem. Másik öröme nélkül halott "beteljesülés" az egész, a szerelem soha nem tud beteljesülni, soha nem elég, még ha megkapta sem, egy kapcsolatban sem tudna kiteljesedni, szeretni akar amíg él. Az ember azért él, hogy szerethessen, ezért lesz az a valaki élete értelme.
Szerintem azért nem alakult ki mert erőltettem, (ilyenkor elmegy az ember esze...:)) és ő is erőltette magában, hogy érezzen valamit, nem is értem miért, és mert nem volt önbizalmam és mert nem szerettem magam. Szerintetek miért?
Szerintem nem fogom még egyszer ennyire komolyan gondolni mással, nekem ehhez évek kellenek... Felesleges mondanotok, hogy lépjek tovább... Majd egyszer, valamikor, amikor úgy akarja a sors.
Remélem nem bánod, hogy írtam.
Most úgy vagyunk, hogy bármikor megkereshet ha akar, örülni fogok neki, én nem fogom keresni, úgy veszem, hogy nem akarná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!