Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érzelmileg KO-s lánnyal mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érzelmileg KO-s lánnyal mit kezdjek?

Figyelt kérdés
Egyszerűen érzelmileg annyira sivár a lány, hogy nem tudja elképzelni, hogy szeretem, és hogy mennyire, pedig kimutatom, a lehető legtöbb módon, tettekben, szavakban, cselekedetekben de letudja ezt azzal, hogy "nem vagyok normális, elmebeteg vagyok". Mindenki látja rajta kívül, hogy mennyire szeretem, még azok is, akikkel nem beszélek, de együtt látnak, de a lány egyszerűen nem képes felfogni...
2010. jan. 10. 17:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
24%
Hagyd ott, vagy tegyél hogy ne csak érzelmileg legyen K.O.
2010. jan. 10. 17:58
 2/12 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem nagyon is tudja az illető, hogy mit érzel iránta. Valószínűleg így akar lekoptatni, hogy észre sem vesz téged.
2010. jan. 10. 18:00
 3/12 anonim ***** válasza:
89%

Egyetértek a 2. válaszolóval...

Szerintem is csak le akar koptatni..., és úgy tesz, mintha nem fogná fel, hogy szereted...

2010. jan. 10. 18:02
 4/12 anonim ***** válasza:
53%
Én is hasonló vagyok. Mióta vagytok együtt? Amúgy addig nem fog megoldódni amíg a lány el nem hiszi magáról, hogy lehet őt őszintén szeretni. Ebben te nem nagyon tudsz neki segíteni, szeretheted akármennyire ha magát nem szereti megette a fene az egészet. Talán annyit, hogy elmondod neki mi benne a jó.
2010. jan. 10. 18:11
 5/12 A kérdező kommentje:
Fél év.
2010. jan. 10. 18:15
 6/12 A kérdező kommentje:
De néha azért eléggé megelégelem ezt, hogy ennyire "semminek kezel", és akkor mérges leszek, Ő meg elküld, hogy nyugodtan elmehetek, és menjek is el...
2010. jan. 10. 18:18
 7/12 anonim ***** válasza:
57%
Ha nagyon szereted, és meg akarod tartani, rá kell ébrsztened, hogy mennyire értékes ő valójában.
2010. jan. 10. 18:28
 8/12 A kérdező kommentje:
Ugyan már... Annyi mindent teszek Érte, hogy ezt más nem tenné meg Neki. Meglepetések, néha még verseket is írok, pedig nem szokásom rég, üzenetek, figyelek Rá, ellógok suliból, meg ilyesmi...
2010. jan. 10. 18:31
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
asszem te is olyan szekér után szaladsz ami nem vesz fel... valsz nem érdekled... lehet az is hogy túl sok belőled, vegyél vissza, és ha nem keres akkor sajnos hagynod kell mert nem érdekled. ha nemsokára hogy már nem szolsz hozzá felkeres, akkor van esélyed...
2010. jan. 10. 18:47
 10/12 anonim ***** válasza:
Azért küld el "nem vagyok normális, elmebeteg vagyok" mert nem akkar tőled semmit. Ennél érthetőbben nem is jelezhetné hogy nem akkar veled kapcsolatot, ha nem érted te vagy érzelmi ko. Az hoogy te szereted és mindent megteszel érte nem jelenti hogy neki kötelessége beléd szeretni. Egyszerűen nem szeret erről nem tehet fogad el és lépj tovább.
2010. jan. 10. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!