Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzelmileg sivár környezetben élő fiú vagyok. Hol jöhetnék össze egy érzelmileg sérült, aranyos lánnyal?
Mutasd meg neki, hogy milyen fontos számodra, és szinte imádod, te nem fogod átverni, hiszen az neked fájna a legjobban, ha többé nem beszélnétek. Mutasd ki, hogy számodra ő a legszebb!
*Istenem, ha annyi 1000-rest kapnék, ahányszor ezeket a sorokat írom, már rég milliomos lehetnék*
16/L
Szia!
Miből látod, hogy akörnyzeted érzelmileg sivár? Milyena suli,a családi környzet? Mi az amivel elégedetlen vagy leginkább?
Minden nap: busz->melóhely->menza->melóhely->busz->haza->alvás
Egyedül lakom, egyedül dolgozom.
Tehát ha jól értem a napjaid egyhangúak unalmasak nem történik semmi változatosság, ezért érzed az életed sivárnak. Minden nap dolgozol,vagy a 7végék szabadok?
Tudom, hogy ez közhelynek tűnik, de próbáld meg kicsit kizökkenteni magad ebből az egyhangú állapotból. Gondolok itt arra, hogy rég nem látott barátokkal találkozni vagy interneten /telefonon beszélni, megahllgatni a kedvenc számaidat, társaságba járni olvasni sportolni sétálni meglátoagtni a rokonaidat, foglalkozni a hobbyddal, barkácsolni rajzolni, tehát valami olyan tevékenységet végezni amely aktív (sport emberekkel találkozni, alkotó tevékenység végzése). Nem a un. befogadó passzív tevékenységek mint h nézek a tv-t
Ettől te még nem vagy érzelmileg sérült hanem csak próbálj meg több lehetőséget kihasználni azt javaslom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!