Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzelmileg KO-s lánnyal mit kezdjek?
Figyelt kérdés
Egyszerűen érzelmileg annyira sivár a lány, hogy nem tudja elképzelni, hogy szeretem, és hogy mennyire, pedig kimutatom, a lehető legtöbb módon, tettekben, szavakban, cselekedetekben de letudja ezt azzal, hogy "nem vagyok normális, elmebeteg vagyok". Mindenki látja rajta kívül, hogy mennyire szeretem, még azok is, akikkel nem beszélek, de együtt látnak, de a lány egyszerűen nem képes felfogni...2010. jan. 10. 17:58
11/12 anonim válasza:
"nyugodtan elmehetek, és menjek is el" ez is elég tiszta helyzet.
12/12 anonim válasza:
Vagy ennyire KO, hogy önsajnálatból mondja, hogy menj csak.. vagy tényleg nem szeret, egy szünet jót tenne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!