Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 éves szűzként hogy kezdjek ki egy 17 éves lánnyal akit már jó ideje ismerek?
Figyelt kérdés
Azt nem tudom biztosan, csak sejtem hogy még szűz. Gáz lenne az ő szemében ha ezt bevallanám neki? Kezdőként hogy adjak neki felejthetetlen első csókot, stb?2011. jún. 21. 20:38
1/3 anonim válasza:
Valamikor el kell kezdeni nem?
Cselekedj a többi majd jön ösztönösen magától.
Nem kell annyira parázni.
2/3 anonim válasza:
Ezek szerint minden téren szűz vagy? Hát nézd... A csók és ezek a dolgok jönnek magától... Kérdezd meg hogy szűz-e és te is mondd el hogy az vagy... Jobb ha előbb derül ki, mint akkor mikor oda kerül a sor. Csak ez a lányoknál mindig kritikusabb pont ugyanis szerintem az első csak a lányoknál jár kisebb fájdalommal...
3/3 anonim válasza:
Úgy,mintha nem először csinálnád.:)Én 14 voltam,amikor először csókolóztam,nagyon féltem,pedig nem kellett volna.Csak pár dologra kell odafigyelned,plusz kell egy adag határozottság,magabiztosság,hidd el,hogy van benned annyi,amennyi kell.A szüzesség "elvétele" már nehezebb,rengeteg figyelmet kell fordítanod a lányra,kell hozzá sok-sok türelem,sok-sok gyengédség,jó sok felkészítő petting,de ezek nagyon jó pillanatok,érdemes minden momentumot kiélvezni.Szóval ne parázz..22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!