Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek ezzel a lánnyal?
Volt egy lánybarátom akivel eléggé mély volt a kapcsolatom úgy másfél évig, de egyszerűen nem tudtam rá máshogy nézni. Ő sem adott semmi jelet, csak másfél év múlva derült ki, hogy ő már egy ideje szerelmes belém és arra vár, hogy mikor veszem észre. Közben nekem barátnőim voltak, meg másokkal ismerkedtem. A lényeg, hogy folyton "követelte" rajtam, hogy szeressem, meg szerinte tökéletesen összeillünk, tőlem várta, hogy én értékeljem, sokszor direkt lehúzta magát, hogy lássa, hogy vígasztalom-e, és én ebbe belefáradtam. Kihűlt iránta a barátságom és egyszerűen nem tudok mit kezdeni vele. Megszakítottuk(tam) a kapcsolatot, hogy így nincs értelme, de most olyanokkal bombáz, hogy gyűlölöm őt meg számomra egy senki meg hogy leszarom ha csak így eldobom, pedig mindenben elég részletesen kifejtettem a véleményem neki és tényleg nem értem, hogy lenne értelme beszélnünk. Szerinte élete szerelme vagyok és nem tud nélkülem élni, meg inkább meghalna minthogy elfelejtsen, meg nem enged msát a helyemre, bár azt is mondta már, hogy haljak meg, ha nem tudom őt szerelemmel szeretni.
Nem érti meg, hogy ez így kész őrület...
21 évesek vagyunk.
Úristen, de utálom az ilyen csajokat! :D
Légy vele bunkó, egy idő után kiábrándul belőled.
Legalábbis én ezt csinálnám.
22/f
Ebben az esetben dugd meg, és utána légy vele bunkó.
100% win. :D
De, voltak félreérthető dolgaink, sajnos tesiségbe keveredtünk régebben (nem dugtam meg, és nem is én kezdeményeztem, csak belementem), de akkor is, és utána is leszögeztem, hogy köztünk nem lehet semmi több. Aztmondta megérti, és csak jóléreztük magunkat.
Egyértelműen megmondtam neki, hogy mi a helyzet, de valahogy nem akarja elfogadni. Egyszer szemét vagyok aki dögöljön meg, máskor meg élete szerelme...
Egyébként én nőként mondom, hogy lehet, hogy tényleg meg kellene dugnod, természetesen alaposan letisztázva, hogy részedről nincs érzelem, de egyszer belefér...
És utána egyértelműen, határozottan befejezni! Lehet, hogy egy ideig még reménykedne, de ha őszinte vagy, korrekt, akkor mindketten jobban jártok. Mert mindig az kell, ami elérhetetlen - és akkor legalább már nem lennél elérhetetlen! :)
Jó, hát ez tényleg elég tipikus, és értem is a szitut. Komolyan mondom, hogy jobban jársz, ha megdugod. :)
A lényeg, hogy legyél nagyon egyértelmű, világos, őszinte! A saját érzéseidről beszélj, ne az övéiről!
Nem akarom megdugni.
Megbeszéltük élőben is, aztán utána megint ment a fesztivál, akkor írtam neki, hogy írja meg mi az ami bántja és mindenre szépen válaszolok (pedig ekkor már a halálom is kívánta meg mit tudom én, szóval nem lehet mondani, hogy ne lennék jóindulatú!). Megválaszoltam a dolgokat, aztán megint "bepánikolt", hogy ő nem akar elveszíteni, és hogy miért nézem senkinek meg stb... zsarol, sajnáltatja magát, de ő csak aztmondja, hogy "tényeket közöl".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!