Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen ismeretlen lánnyal hogy kezdjek el beszélgetni MSN-en?
Egyáltalán nem ismerjük egymást, de felvettem MSN-re és elfogadta. Hogy indítsak? Mert kb. a következőt tudnám elképzelni:
-Szia!
-Szia! Te ki vagy? Ismerjük egymást?
-Segil Bekúr. Nem ismerjük egymást. És téged hogy hívnak?
-Cserepes Virág. Bocs de mennem kell tanulni. Szia.
Persze a neveket csak viccből írtam. :) DE szerintem EZ ÍGY NEM JÓ!
Ha rám hallgatsz nem MSN - en csajozol, hanem a valóságban, anno én is így voltam, de most már el se tudnám képzelni, hogy gép előtt ismerjek meg valakit.
- Szia, a nevem Segg Bekúr, nem hiszem, hogy ismersz, remélem nem baj, hogy felvettelek.
- Szia, nem, dehogy :) (/Szia, hát de, tudod ezt csak a looserek csinálják)
- Örülök, te melyik suliba jársz?
- ....
ma 14:50 a lány írta, nem én. :D És valóban így gondolja sok lány, szóval akár ő is gondolhatja így. És vannak lányok akiket naponta 42x felvesznek MSN - re és elegük van a sok gyökérből (nem azt mondtam, hogy akik MSN -en ismerkednek gyökerek, mondom anno én is úgy csináltam), de a lányok jó része tényleg értékeli ha egy fiú odamegy hozzá, jó kisugárzása van (mert ez nagyon fontos), nem csak küld magáról egy jobban sikerült képet.
Én így láttam és tapasztaltam és azt mondom, hogy szerintem mindenképp élőben hódítsd meg a lányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!