Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kezdjek ezzel a lánnyal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek ezzel a lánnyal?

Figyelt kérdés

Volt egy lánybarátom akivel eléggé mély volt a kapcsolatom úgy másfél évig, de egyszerűen nem tudtam rá máshogy nézni. Ő sem adott semmi jelet, csak másfél év múlva derült ki, hogy ő már egy ideje szerelmes belém és arra vár, hogy mikor veszem észre. Közben nekem barátnőim voltak, meg másokkal ismerkedtem. A lényeg, hogy folyton "követelte" rajtam, hogy szeressem, meg szerinte tökéletesen összeillünk, tőlem várta, hogy én értékeljem, sokszor direkt lehúzta magát, hogy lássa, hogy vígasztalom-e, és én ebbe belefáradtam. Kihűlt iránta a barátságom és egyszerűen nem tudok mit kezdeni vele. Megszakítottuk(tam) a kapcsolatot, hogy így nincs értelme, de most olyanokkal bombáz, hogy gyűlölöm őt meg számomra egy senki meg hogy leszarom ha csak így eldobom, pedig mindenben elég részletesen kifejtettem a véleményem neki és tényleg nem értem, hogy lenne értelme beszélnünk. Szerinte élete szerelme vagyok és nem tud nélkülem élni, meg inkább meghalna minthogy elfelejtsen, meg nem enged msát a helyemre, bár azt is mondta már, hogy haljak meg, ha nem tudom őt szerelemmel szeretni.

Nem érti meg, hogy ez így kész őrület...

21 évesek vagyunk.

2012. máj. 21. 22:08
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Ami biztos hogy tényleg szerelmes beléd. Nagy valószínűséggel igaz szerlmet érez, ami ma ritka (emberek kb 10% ha átéli).

Majd túlteszi magát rajtad, csak ne keressétek egymást állandóan (lehet, csak ritkán).

2012. máj. 22. 08:07
 22/33 anonim ***** válasza:
Kíváncsi vagyok, ugyanezt írnátok-e, ha a kérdező lenne a lány :> Én nem hiszek a szerelem nélküli kapcsolatokban, de hagynám, hadd tapasztalja meg, hogy nem én vagyok az, akit keres.
2012. máj. 22. 09:57
 23/33 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem szerelem, hanem görcsösen kapaszkodik egy "ideálba", ami szerinte lehetne ebből a kapcsolatból, és nem fogja fel, hogy ez nem AZ.

A szerelem az más. :)

Én a magam részéről ugyanezt írnám akkor is, ha a kérdező lenne a lány.

2012. máj. 22. 10:07
 24/33 A kérdező kommentje:

Nem kételkedem abban, hogy szerelmes lenne belém, bár szerintem ha igazán szeretünk valakit, akkor képesek vagyunk elengedni, de ez most mindegy. Attól még, hogy ő szerelmes, én még nem tudom viszonozni ezt az érzést.

Baromira sokat törődtem vele, lelkiztünk, meghallgattam, bármit elmondhatott nekem, de szerinte ezzel is félrevezettem, mert ha nem akarunk valakitől "többet" akkor nem törődünk vele ennyit. Pedig én csak egyszerűen segíteni szerettem volna neki, mert érdekelt emberileg.

2012. máj. 22. 14:56
 25/33 anonim ***** válasza:

Hát, azért én ebben az "érdekelt emberileg" dologban annyira nem hiszek. Valami volt köztetek, te is elismerted. Engem is sokan érdekelnek emberileg, de túl sok időt nem szánok azért rájuk, csak amennyi éppen jólesik.

Én elhiszem, hogy félreérthető voltál, és azt is, hogy nem akartál semmit. Szerintem azért tetszett neked a dolog, hogy ő odavan érted... Meg aki egyáltalán nem érdekel, azzal nem kerülök intim helyzetbe. :)

Szerintem - most így kívülállóként - te azért elgondolkodtál a dolgon, csak megijesztett a lángoló szerelme. És meg is értem, ha így van! :) De azt azért szerintem merész lenne kijelenteni, hogy teljesen közömbös volt számodra, mint nő! ;)

Cáfolj meg, ha nincs igazam, de én így látom! :D

2012. máj. 22. 15:15
 26/33 A kérdező kommentje:

Neten ismertem meg, 1 évig nem is találkoztunk, mert nem akart. Sokat beszélgettünk meg én voltam a "támasza". Nem gondoltam rá, hogy több is lehetne, mert egyszerűen nem éreztem azt. Aztán később elég sokat találkozgattunk, testiség azért volt, mert heteroszexuális férfi vagyok, aki már kívánt ilyen dolgokat, és mivel épp túl voltam egy szerelmi csalódáson, így már lazábban álltam a dolgokhoz.

Persze, hogy elgondolkodtam a dolgon, hiszen nem akartam élből elutasítani, de egyszerűen sosem éreztem azt, hogy szerelmes lennék, vagy pedig, hogy járnom kéne vele. Ezeket amúgy mind neki is elmondtam, nem is egyszer, de úgy éli meg, hogy ő akkor sz*rt sem ér, és ez is nagyon fárasztó, hogy tőlem függ, hogy hogy értékeli magát...

2012. máj. 22. 15:24
 27/33 anonim ***** válasza:

Írtam privit. :)

Természetesen nem függ tőled, hogy értékeli magát, csak befolyással vagy rá, és azért nyilván eltúlozza, hogy lelkiismeret-furdalást keltsen. :)

Na meg te érdeklődtél iránta, és most nem - ez persze kellemetlen, főleg, ha nincs más, aki miatt jól érezné magát. Ezért kell több vasat tartani a tűzben. :) (Na jó, vicceltem! :) De félig komoly.)

2012. máj. 22. 15:26
 28/33 A kérdező kommentje:
Persze, hogy érdeklődtem iránta, mivel barátok voltunk. De lehet, hogy tényleg én vagyok a hülye, hogy úgy törődjek valakivel, hogy ne várjak cserébe semmit.
2012. máj. 22. 15:39
 29/33 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne romantikus érdeklődés nélkül is becsülni valakit és törődni vele?
2012. máj. 22. 17:15
 30/33 anonim ***** válasza:

Akkor lehet, ha búza vagy. Én nekem is volt egy női lelkitáram, a mai napig szerelmes vagyok belé (aztán túlteszem magam rajta,de szoktunk találkozni és megint beleszeretek, az illatába, egyáltalán a lényébe, hozzá teszem, jól ismerem), sőt már négyszer beleszerettem és tudom, ha megint találkozunk, akkor megint beleszeretek.

Ez van.

2012. máj. 22. 18:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!