Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Csekkolnátok ezt?

Figyelt kérdés
van egy csaj akivel már a híres 4.randin is tul vagyunk..szinte semmi intimitás sem volt,illetve hozzámbújik,meg egyszer elcsattant egy szájrapuszi a 3.randi végén,de a 4.-en már nem.a csaj mondja is hogy szimpatikus vagyok neki,meg sok a kozos témánk,jol érzi magát velem,de valami nem stimmel valahogy mintha tartaná a távolságot..kezdem úgy érezni hogy csak adok és nem kapok..már 4.randi után illo volna egy kis érdeklodést mutatnia felém nem?ha én nem írok neki,o nem jelentkezik..lehet hogyha nem hívnám ot találkozni talán nem is jelentkezne..tudniillik csak hétvégente találkoztunk eddig.az egyik barátnojével már régebb óta jóban vagyok,és tegnap azt mondta hogy a ,,kiszemelt lány,,-al beszélt valamelyik nap és azt mondta neki h lehet hogy osszejovunk,meg hogy ennek tokre orulne..nekem is ezt mondja,amikor velem szemben ul akkora bociszemekkel néz rám,szégyenlosen,és mondja is hogy jol érzi magát velem,és hogy el tudna velem képzelni kapcsolatot is..de mégsem veszem észre..mintha le se tojna..nem keres,nem ír nekem..én ezt már nem vágom..ezzel kozolni akarna valamit szerintetek?jelent ez valamit?

2012. máj. 20. 18:32
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
nemtudom,de lehet én vagyok a hülye :D a csaj,még mindig nem változott.. nem kezdeményez,nem csókol meg,nem beszél kettőnkről,ha kérdezem erről zavarba jön és nem tud mit mondani,de szeret velem lenni,amit észre is veszek,de nem nyomul..én meg hiába nyomulnák úgy érzem nem tudná kezelni a helyzetet..mint egy 20 éves szűz,úgy viselkedik.és állitolag én vagyok az első akivel jár!mi a francot csináljak?nagyon visszafogom magam,nem irok neki mindig,nem keresem agyra főre nehogy rámunjon hamar..minden amit mondok,megfelel neki,semmire nem mond nemet..nekem ez nagyon furcsa!!
2012. jún. 4. 21:25
 32/33 anonim ***** válasza:

Ácsi. Idézlek:

"...azt állítja hogy félhet,mivel nem sok pasival volt dolga még,aki meg volt neki az rendre átb@szta,kihasználta..ez megmagyarázná a tartózkodást"

de előtte is azt írtad, még az első válaszolóra válaszul, hogy dehogyis, volt már pasija.

Szóval azt többször tisztáztuk, hogy van párkapcsolati tapasztalata, akkor ez most mi:

"és állitolag én vagyok az első akivel jár"

Valaki hazudik, és ha nem te vagy, akkor fuss el, vagy fejtegess, kötögess, horgolj...

Vagy nyomulj, aztán lesz ami lesz. Elvégre tetszik neked, vonzódsz, szimpi, húdeizé, szóval elvileg minden egyben van. Egy hét biztosan eltelt és még mindig ennyi? Ritkán találkoztok? Miből állnak a beszélgetések?

(Most nem azért, de hogy lesz ebből francia?)

2012. jún. 4. 21:47
 33/33 A kérdező kommentje:
hazudjon aki rá van szorulva..nem azért irok ide hogy aztán hazudjak össze-vissza..akkor mi értelm lenne az egésznek..rosszul értelmezted..igen volt dolga pár pasival,de nem jártak..nem kapcsolatban voltak,csak találkozgattak..ritkán..megszédítették a fejét aztán rendre otthagyták.. heti egyszer találkozunk,ez szerintem kevés,de nem egy városban lakunk,szóval igy az elején nem érzem szükségesnek heti egynél többször látni a fejét,mert megunnánk egymást..ez nem az a mászós fajta csaj aki egyfolytában zaklat,nem bír a seggén megülni 5 percet..a beszélgetéseink pedig rendszerint a helyzettől adódóak,szóval így ebben a formában nehéz lenne a kérdésre válaszolni..természetesen szokott mesélni otthoni dolgokról is,úgyhogy ilyen téren megnyilt már..és igen marhára tetszik,ő is,a stilusa is meg az is hogy nem adja magát könnyen
2012. jún. 5. 20:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!