Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti hogy viselnétek egy ilyen megalázást?
Szóval hogy mindenki látta ezt ,hogy így megalázott és ezek után nálatok még lenne esélye a srácnak?
UI: bnőmmel esett meg , megjegyzem jogosnak tartottam mert sajnos eléggé tette magát aznap. De mint kiderült a srácnak nem közömbös csak be volt b*szva és állítólag azért volt bunkó. Megjegyzem 10/10es külsőre és szinte mindenkinek ő tetszik.
Hmmmmmmm... hát én ezt annyira nagy-nagy megalázásnak nem tartom. Csak gondolom a srác nem a komoly szándékairól híres, akkor sem ha olyan fúdejóképű. De amennyiben ez a lényeg, hogy 10/10, akkor a kérdés további része is fölösleges, mert már eldöntötte a "barátnőd", hogy van esélye a srácnak, csak tudja, hogy rá fog fázni az ilyennel.
De hát 16 évesen még megesik, hogy hülye az ember lánya. :)
"néz titeket a sok proli nyálcsorgatva mert jó csajok vagytok" - ezek szerint nem csak néz...
Szerintem ez ilyen zsák meg a foltja dolog.
Bár én nem vagyok az a kategória, akiről írsz, de nekem rácsapna egy idegen a seggemre, eltörném a kezét.
Nem egy (szexuális)tárgy vagyok, akit bárki fogdoshat, csapdoshat kényére, kedvére...
Ha nem kelleti magát, akkor senki nem fog rácsapni a seggére. Sanszos, hogy a barátnőd pont úgy nézett ki, mint aki ezen is csak vihog, hogy hihihi, rácsapott az a jó csávó a mercvivel a seggemre.
Érdekes, engem is meg szoktak bámulni, de senki nem csapott még rá a seggemre.
Egyszer egy haverom viccből, de mondtam neki, hogy ez nálam nem pálya.
Ha nem kelleti magát, akkor senki nem fog rácsapni a seggére. Sanszos, hogy a barátnőd pont úgy nézett ki, mint aki ezen is csak vihog, hogy hihihi, rácsapott az a jó csávó a mercvivel a seggemre.
Érdekes, engem is meg szoktak bámulni, de senki nem csapott még rá a seggemre.
Egyszer egy haverom viccből, de mondtam neki, hogy ez nálam nem pálya.
Nekem nem kell ahhoz pinavillantós miniruhában vergődnöm, hogy valaki rácsapjon a seggemre. Ha bulizni megyek, akkor is a jóízlés határain belül vagyok felöltözve, mégis elfordult ilyen eset velem, fényes nappal az utcán is. Ez esetben eléggé rábaszott az illető, mert a villamosmegállóban kb 30 várakozó ember nagy derültségére lendületből kapott tőlem egy olyan sallert, hogy az én kezem is belefájdult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!