Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok ti hogy viselnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti hogy viselnétek egy ilyen megalázást?

Figyelt kérdés
Szóval mondjuk tegyük fel el mentek egy szórakozóhelyre vagy teszem azt egy helyi kocsmába egy rendezvény után és ott van a fél iskola meg még egy másik suli diákjai is. És tegyük fel ,hogy játsszátok kicsit magatokat meg még csini ruhába is vagytok , és ha mondjuk épp mentek ki és néz titeket a sok proli nyálcsorgatva mert jó csajok vagytok és egy srác meg sandán mosolyogva nézne titeket ( aki véletlenül nagyon jól néz ki de be van b*szva meg amúgyis azthiszi hogy neki mindent szabad) aztán amikor elmész mellette rácsapna egy nagyot a seggetekre?
2012. máj. 17. 00:28
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Szóval hogy mindenki látta ezt ,hogy így megalázott és ezek után nálatok még lenne esélye a srácnak?

UI: bnőmmel esett meg , megjegyzem jogosnak tartottam mert sajnos eléggé tette magát aznap. De mint kiderült a srácnak nem közömbös csak be volt b*szva és állítólag azért volt bunkó. Megjegyzem 10/10es külsőre és szinte mindenkinek ő tetszik.

2012. máj. 17. 00:29
 2/12 anonim ***** válasza:
48%
Ez megalázás lenne? Ilyen sokmindenkivel megesett már...
2012. máj. 17. 00:31
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, szerintem ez taplóság. De ha egyszer az ember külseje ilyen reakciót vált ki a fiúkból mit lehet csinálni... Bár nem hiszem hogy komolyan venném ezek után a srácot.
2012. máj. 17. 00:32
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Hmmmmmmm... hát én ezt annyira nagy-nagy megalázásnak nem tartom. Csak gondolom a srác nem a komoly szándékairól híres, akkor sem ha olyan fúdejóképű. De amennyiben ez a lényeg, hogy 10/10, akkor a kérdés további része is fölösleges, mert már eldöntötte a "barátnőd", hogy van esélye a srácnak, csak tudja, hogy rá fog fázni az ilyennel.

De hát 16 évesen még megesik, hogy hülye az ember lánya. :)

2012. máj. 17. 00:32
 5/12 omba ***** válasza:
100%

"néz titeket a sok proli nyálcsorgatva mert jó csajok vagytok" - ezek szerint nem csak néz...

Szerintem ez ilyen zsák meg a foltja dolog.

2012. máj. 17. 00:42
 6/12 anonim ***** válasza:

Bár én nem vagyok az a kategória, akiről írsz, de nekem rácsapna egy idegen a seggemre, eltörném a kezét.

Nem egy (szexuális)tárgy vagyok, akit bárki fogdoshat, csapdoshat kényére, kedvére...

2012. máj. 17. 07:13
 7/12 anonim ***** válasza:

Ha nem kelleti magát, akkor senki nem fog rácsapni a seggére. Sanszos, hogy a barátnőd pont úgy nézett ki, mint aki ezen is csak vihog, hogy hihihi, rácsapott az a jó csávó a mercvivel a seggemre.

Érdekes, engem is meg szoktak bámulni, de senki nem csapott még rá a seggemre.

Egyszer egy haverom viccből, de mondtam neki, hogy ez nálam nem pálya.

2012. máj. 17. 07:33
 8/12 anonim ***** válasza:
2012. máj. 17. 08:51
 9/12 anonim ***** válasza:

Ha nem kelleti magát, akkor senki nem fog rácsapni a seggére. Sanszos, hogy a barátnőd pont úgy nézett ki, mint aki ezen is csak vihog, hogy hihihi, rácsapott az a jó csávó a mercvivel a seggemre.

Érdekes, engem is meg szoktak bámulni, de senki nem csapott még rá a seggemre.

Egyszer egy haverom viccből, de mondtam neki, hogy ez nálam nem pálya.

Nekem nem kell ahhoz pinavillantós miniruhában vergődnöm, hogy valaki rácsapjon a seggemre. Ha bulizni megyek, akkor is a jóízlés határain belül vagyok felöltözve, mégis elfordult ilyen eset velem, fényes nappal az utcán is. Ez esetben eléggé rábaszott az illető, mert a villamosmegállóban kb 30 várakozó ember nagy derültségére lendületből kapott tőlem egy olyan sallert, hogy az én kezem is belefájdult.

2012. máj. 17. 12:58
 10/12 anonim ***** válasza:
ugyan már csak azt adta amit érdemel egy ilyen beképzelt kiscsaj;)
2012. máj. 17. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!