Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti hogy viselnétek egy ilyen megalázást?
Figyelt kérdés
Szóval mondjuk tegyük fel el mentek egy szórakozóhelyre vagy teszem azt egy helyi kocsmába egy rendezvény után és ott van a fél iskola meg még egy másik suli diákjai is. És tegyük fel ,hogy játsszátok kicsit magatokat meg még csini ruhába is vagytok , és ha mondjuk épp mentek ki és néz titeket a sok proli nyálcsorgatva mert jó csajok vagytok és egy srác meg sandán mosolyogva nézne titeket ( aki véletlenül nagyon jól néz ki de be van b*szva meg amúgyis azthiszi hogy neki mindent szabad) aztán amikor elmész mellette rácsapna egy nagyot a seggetekre?2012. máj. 17. 00:28
11/12 anonim válasza:
Szerintem az nem a barátnőd szégyene, hanem a srácé.
12/12 anonim válasza:
otkertben egy kigyurt rapper srac fogta meg a hatsom. hat nem mertem felpofozni mert ott helyben agyonvernek a gorilla haverjaival inkabb elmentem majdnem sirtam. :( es nem voltam ugy oltozve... es kulonben is nem egymagam mentem :/
a villamosmegalloban szinten tobbedmagammal haladunk amikor szembe jott egy srac csoportosulas. az egyik amint kiszurt maganak ugy nezett mint aki valami eszmeletlen nagy poenon tori a fejet hogy bevagodjon.. hat ahogy elhalad melettem hangosan felkialt hogy o a fenebe otthagytam a pulcsimat es visszafordult a keze a fenekemen egybol.... nem dijaztam. nevettem :)
mrgalazo hogy igy kezelnek az utcan....agyiszint annyira 0 hogy o ezt megengedi maganak...
kulonben az utobbi eset inkabb vicces
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!