Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Csekkolnátok ezt?

Figyelt kérdés
van egy csaj akivel már a híres 4.randin is tul vagyunk..szinte semmi intimitás sem volt,illetve hozzámbújik,meg egyszer elcsattant egy szájrapuszi a 3.randi végén,de a 4.-en már nem.a csaj mondja is hogy szimpatikus vagyok neki,meg sok a kozos témánk,jol érzi magát velem,de valami nem stimmel valahogy mintha tartaná a távolságot..kezdem úgy érezni hogy csak adok és nem kapok..már 4.randi után illo volna egy kis érdeklodést mutatnia felém nem?ha én nem írok neki,o nem jelentkezik..lehet hogyha nem hívnám ot találkozni talán nem is jelentkezne..tudniillik csak hétvégente találkoztunk eddig.az egyik barátnojével már régebb óta jóban vagyok,és tegnap azt mondta hogy a ,,kiszemelt lány,,-al beszélt valamelyik nap és azt mondta neki h lehet hogy osszejovunk,meg hogy ennek tokre orulne..nekem is ezt mondja,amikor velem szemben ul akkora bociszemekkel néz rám,szégyenlosen,és mondja is hogy jol érzi magát velem,és hogy el tudna velem képzelni kapcsolatot is..de mégsem veszem észre..mintha le se tojna..nem keres,nem ír nekem..én ezt már nem vágom..ezzel kozolni akarna valamit szerintetek?jelent ez valamit?

2012. máj. 20. 18:32
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
azt érzem hogy rohadtul hulye vagyok..az tortént ami ellen foggal korommel akartam védekezni..kezdem megkedvelni..mert az az egyutt toltott sok ora,és kellemes beszélgetés,valamint az osszebújás,minden valamire valo férfibol kihozza azt az érzést,amit még nem lehet nevén nevezni..még nem szerelem,de tobb mint barátság..hogy mire vágyom?Rá :)
2012. máj. 21. 22:42
 22/33 anonim ***** válasza:

Hát akkor tedd :) És bátorísd. És szeresd.

És lássa rajtad, a szemeden, az érintéseden.

2012. máj. 21. 22:51
 23/33 A kérdező kommentje:
kaptam tole egy levelet...ez állt benne:,,soha nem gondoltam volna,hogy valaha is találkozom hasonlóval mint te..eddig azt hittem ilyen nem is létezik :) amíg meg nem jelentél :) komolyan sajnálom hogy nem találkoztunk már hamarabb :P ,,
2012. máj. 23. 21:01
 24/33 anonim ***** válasza:
Nincs miről beszélni, nyert ügyed van, csak legyél vele kicsit türelmesebb, mint egyébként szoktál.
2012. máj. 23. 21:04
 25/33 A kérdező kommentje:
igen,eléggé csábítóan hangzik,de bennem akkoris ott villog a vészjelzo lámpa..nem tudom miért..mindenesetre igyekszem,márcsak azért is mert lehet hogy kezd megkedvelni,vagy nem is tudom
2012. máj. 23. 21:06
 26/33 anonim ***** válasza:

tisztázz vele azért olyan témákat, melyekben a női hozzáállás fontos. pl szex, munka, szülők, viták stílusa

és nem kell finomkodni, nyugodtan kérdezz bele, de egyben jelezd, hogy neked is bejön, és őrületesen bele tudnál merülni ebbe a kapcsolatba

2012. máj. 24. 09:37
 27/33 A kérdező kommentje:
igen,már elérkeztunk ahhoz a részhez amikor a beszélgetés már komolyabb dolgokra terelodik,már beszéltunk szinte mindenrol,de a szex téma még nem jott szóba.ezen kívul minden,a család,munka,iskola,ellenkezo nemhez való viszonyulás..nincs téma amihez ne tudna hozzászólni,de a végén ugyis ugyanott kotunk ki..a hatalmas nevetésnél :D egyrészt nem is akartam vele nagyon komoly hangnemben beszélni,mivel nem járunk,és elég korai lenne,mert néhányan megijednek ettol ha túl hamar esik meg efféle beszélgetés,másrészt pedig egyfolytában viccelodunk mindennel kapcsolatban,és nem bírjuk ki 2 percig hogy ne komolytalanodjunk el :D
2012. máj. 24. 21:16
 28/33 A kérdező kommentje:
jelentem tegnap volt az 5.randi.. :)megszokottan jo hangulatban,osszebújva parkban beszélgetés,viccelodés..hazafelé menet pedig felvetettem a lényeget.. eléggé más hangvételt vett a beszélgetés..erre vártam.bevallotta hogy hiányoztam már neki..ledobbentem.. természetesen o is nekem és nem is féltem bevallani,elvégre felnott ember vagyok és nem félek kimondani az érzéseimet,természetesen csak bizonyos kereteken belul :)megemlítettuk a kapcsolat témát is,aminek orult,és végulis belekezdtunk :) búcsúnál volt egy hosszú csók is,persze a nyakambaugrott utána,megolelgettuk egymást :) ma reggel pedig o volt az elso aki írt :) hát ezzel még tartoztam nektek segítoim :) és koszonom.majd ha valami lesz esetleg akkor számíthatok rátok?
2012. máj. 26. 17:47
 29/33 Diavolino44 ***** válasza:
100%
Jól van!!! Sok sikert! Látod, hogy nem kell az első benyomás alapján ítélni, csak aztán becsüld is meg! Sajnos mi férfiak hajlamosak vagyunk leereszteni ha túlságosan biztonságba érezzük magunkat.
2012. máj. 26. 18:40
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

örvendek :)

csak nyugodtan, rám számíthatsz, ha a női logikát szeretnéd megérteni :)

2012. máj. 26. 19:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!