Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Csekkolnátok ezt?
Figyelt kérdés
van egy csaj akivel már a híres 4.randin is tul vagyunk..szinte semmi intimitás sem volt,illetve hozzámbújik,meg egyszer elcsattant egy szájrapuszi a 3.randi végén,de a 4.-en már nem.a csaj mondja is hogy szimpatikus vagyok neki,meg sok a kozos témánk,jol érzi magát velem,de valami nem stimmel valahogy mintha tartaná a távolságot..kezdem úgy érezni hogy csak adok és nem kapok..már 4.randi után illo volna egy kis érdeklodést mutatnia felém nem?ha én nem írok neki,o nem jelentkezik..lehet hogyha nem hívnám ot találkozni talán nem is jelentkezne..tudniillik csak hétvégente találkoztunk eddig.az egyik barátnojével már régebb óta jóban vagyok,és tegnap azt mondta hogy a ,,kiszemelt lány,,-al beszélt valamelyik nap és azt mondta neki h lehet hogy osszejovunk,meg hogy ennek tokre orulne..nekem is ezt mondja,amikor velem szemben ul akkora bociszemekkel néz rám,szégyenlosen,és mondja is hogy jol érzi magát velem,és hogy el tudna velem képzelni kapcsolatot is..de mégsem veszem észre..mintha le se tojna..nem keres,nem ír nekem..én ezt már nem vágom..ezzel kozolni akarna valamit szerintetek?jelent ez valamit?
és félreértés ne essék,nem akarom dobni vagy ilyesmi ha nem muszály,de eléggé aggaszt hogy nep mint nap eszembe jut,egyre gyakrabban jár az eszemben,és ez elég súlyos tunet..méghozzá annak a tunete hogy kezdek belehabarodni,ami nem szerencsés ha még nem is volt semmi..
2012. máj. 20. 19:13
12/33 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy persze, el lehet hessegetni ezeket, és persze, miért ne működhetne egy kapcsolat frankón így is?
Ugyanakkor visszatérő, komoly probléma lehet köztetek az, ami kezdetben apróságnak tűnik, a mindennapokban viszont fennakadást fog okozni.
Saját kapcsolatomból kiindulva írom, ami persze nem jelenti azt, hogy ez mindenkinél jelentkezhet, vagy mindenki gondot csinálna abból amiből én, figyelne arra amire én.
Nekem is csak utólag esik le a tantusz, hogy mi miért, mitől van, és korábban is éreztem, hogy fura, csak nem foglalkoztam vele. Ma ezek gyakori vitatémák és idegesítő "szokások".
2012. máj. 20. 19:26
13/33 A kérdező kommentje:
bakker pedig tényleg megfogott benne valami :/ most végre ugy érzem hogy egy normális csajt találtam..nem csavarog,nem piál agyba fobe,normális családi háttere van..és o ugyanigy vélekedik rolam.nemtudom mit kellene tennem így
2012. máj. 20. 19:35
14/33 anonim válasza:
Én soha, de soha nem keresek addig egy srácot, amíg nem a párom. Ha akar valamit, úgyis felhív. Persze, ha már van tőle 1-2 em fogadott hívásom, vagy sms-em, válaszolok, de nem kezdeményezek. Ahogy intimitást se kezdeményezek. Még a végén azt hinné, hogy könnyen kapható vagyok mindenre. :D 24/N
2012. máj. 20. 20:59
15/33 A kérdező kommentje:
hmmm.. érdekes :D van benne amugy valami..lehet hogy csak én várok tul sokat 4 találkozás után?
2012. máj. 20. 21:39
16/33 anonim válasza:
Szerintem igen, ez lehet a helyzet. Legyél kitartó, határozott, de azért ne lihegj a sarkában. Ha beszélgettek, néha érintsd meg egy pillanatra a karját, mintha nyomatékosítani akarnád a mondanivalód. Ha tényleg komoly a szándékod, randi végén fogd meg a kezét és sétáljatok úgy. Ha ezeket nem viszonozza egy kicsit se, és teljesen elfordul tőled, akkor felejthető. Ha nyitott ezekre a kezdeményezésekre, nyert ügyed van. :)
2012. máj. 20. 21:59
17/33 Diavolino44 válasza:
4 találkozás után azért illene legalább heti egyszer neki is keresnie. Abban nincs semmi nyomulás.
De szerintem az, hogy valami nem tetszik azt érdemes elmondani, mert a bizonytalanságnál nem ismerek rosszabb lelkiállapotot. Így nem fogsz felesleges köröket futni.
2012. máj. 20. 22:45
18/33 A kérdező kommentje:
nos kaptam egy infót az egyik barátnőjétől akit régebbóta ismerek..azt állítja hogy félhet,mivel nem sok pasival volt dolga még,aki meg volt neki az rendre átb@szta,kihasználta..ez megmagyarázná a tartózkodást,amellett hogy igenis válltig állítja hogy jol érzi magát velem és belemenne egy kapcsolatba..szerintetek?
2012. máj. 21. 19:16
19/33 anonim válasza:
Én változatlanul a 16-os válasznál leírtakat ajánlom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!