Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalabb fiúba vagyok szerelmes. Mit tegyek?
Az előző barátnőm nálam 9 évvel volt idősebb. 15 éves koromban jöttünk össze, lehet számolni. :) Nagyon jól megvoltunk, és sosem érdekelt minket egymás kora - illetve, sokat viccelődtünk vele. Voltak csipkelődő beszólásai, hogy "haha, ez korhatáros film, pisis!", én pedig nem egyszer vén banyának, vagy öreglánynak hívtam. :)
Nekem ő volt az első, és mindketten komolyan gondoltuk. Nagyon komolyan... talán már nevetségesen komolyan is; volt szó gyerekről (sok év múlva), össze akartunk költözni. De tényleg csak 15 voltam, vele veszítettem el. Bennem volt a kíváncsiság, hogy más nővel vajon milyen a szex. Nem kezdeményeztem volna senkivel, de ha egy olyan konkrét helyzetbe kerültem volna, hát, fogalmam sincs, hogy mit tettem volna. De a kapcsolatunk teljes ideje alatt elnyomtam ezt magamban - ő pedig megértette, és hogy kicsit kárpótolva érezzem magam, mindenben benne volt, ami csak úgy kipattant a fejemből. :P
Szóval, biztosan lehet jövője a dolognak, ha a fiú nem egy infantilis kis idióta, és elég érett a korához képest. Persze benne lehet a dologban az is, hogy milyen jó lenne felvágni az osztálytársaknak, hogy 22 éves nőt dug...
Ha elég komoly hozzád, akkor viszont sok sikert nektek, és ne félj semmitől, csak a srác anyjától! :D :D
gyáva vagy xDD
ha kell érdeklődj, ha nem akkor ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!