Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány 6-7 éven keresztül szerelmes volt belém, de nekem nem kellett. Most pedig én vagyok beleesve, de már nem akar velem járni :S mit tegyek?
Figyelt kérdés
2012. máj. 17. 17:51
1/10 anonim válasza:
Semmit, gondolom amíg nem szépült meg, addig leszartad, most meg hogy "kivirágzott" felállt rá a pöcörőd. Csak közben ő is rájött, hogy bárkit megkaphat. Hát így jártál.
2/10 anonim válasza:
csak élvezd ezt a felemelő érzést,amit kb te okoztál neki.. :)
3/10 A kérdező kommentje:
jaja :) ez pontosan így van
2012. máj. 17. 17:53
4/10 anonim válasza:
na persze, ha egy férfi szeretne valakit akár csak 2-3 éven keresztül, már fel lenne jelentve zaklatásért.
6/10 anonim válasza:
nyugi tesó :DDD ismerős a helyzet amikor kicsik voltunk belém volt zúgva de nekem nem kellet :D most meg a legkapósabb csaj a városba :D
de szerintem írj rá, beszéljetek és ha látod h szívesen beszél veled hívd el, találkozzatok 2-3 tali után már elmondhatod neki hogy a világ legnagyobb hibája volt, hogy akkor nem kellett neked, és minden megtennél azért hogy a tiéd legyen :D én valahogy így csinánám
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2012. máj. 17. 17:59
8/10 anonim válasza:
Semmit ez van ezt kell szeretni így jártál
9/10 A kérdező kommentje:
ma jöttünk össze :)))
köszi a segítséget!
2012. máj. 21. 15:30
10/10 anonim válasza:
Hogy sikerült összejönnötök?
Érdekel a story, hasonló szituban vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!