Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom szakított velem és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom szakított velem és már csak szexre kellenék neki. Mit tegyek, hogy szerelmes legyen belém és járni akarjon velem?

Figyelt kérdés
Ez a tény nagyon rossz és én nem szeretnék használati tárgy lenni. Segítsetek!
2011. dec. 14. 07:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem feleslgesesen kapálózol csajszi...

De azért elég durva az amit most leírtál. Olvasd vissza még vagy 3x.

A pasid dobott, de azért még kúrna. Tudod ha a nők ebbe belemennének, a prostitúció mint iparág ki sem alakult volna.

Azt hiszem, olyan hogy ismét belédszeressen, nem létezik. Ezt szerintem még jó pár nő és férfi vissza igazolja majd neked.

Az ilyen szakítás mindíg sz@r, mert csak az egyik fél akarja. Bele kell törődnöd és elfelejteni a srácot. Az lebegjen a szemed előtt, hogy jobbat érdemelsz.

De tényleg.

21F

2011. dec. 14. 07:32
 2/12 anonim válasza:

Egyetértek az előttem szólóval...

Felejtsd el, és lépj tovább... Az exednek meg mondd meg szépen, hogy keressen magának más g...itartályt!!

Ne engedd magad megalázni, mert ha hagyod, akkor számíts arra, hogy úgy fog kezelni, mint egy utolsó ribancot...

2011. dec. 14. 07:44
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Igazuk van. Butaság a részedről, hogy odaadod neki magad. Tök kényelmes neki. Dobott, flörtölhet más csajokkal és amíg nem adja meg az egyik magát neki, addig hozzád visszajárhat üríteni! Felelősség, elvárások, kötöttség nélkül. Több ilyen lány lenne tényleg eltűnne a prostitúció!
2011. dec. 14. 07:59
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy, hogy mit írunk, mert úgyis dugni fogsz vele, mert félsz, hogy hamar talál mást magának és azt hiszed, hogy szépen lassan újra eléred, hogy beléd essen. Elég tahóság így kijelenteni, hogy de azért a szexre még jó leszel, de legalább szakított veled. Sokan ezt sem tennék meg, hanem csak dugnának, miközben azt hiszed, hogy jó kapcsolatban élsz.
2011. dec. 14. 08:11
 5/12 anonim ***** válasza:
Járj mással:)
2011. dec. 14. 08:44
 6/12 anonim ***** válasza:

Az elsőnek igaza van!

Ha lefekszel vele, nem fog belédszeretni......

28/n

2011. dec. 14. 09:34
 7/12 anonim ***** válasza:
hagyd ott, jobbat érdemelsz, attól még hogy dugatod magad vele nem fog újra beléd szeretni csak a szextárgyat látja majd benned, felejtsd el nem fog már szeretni
2011. dec. 14. 09:47
 8/12 anonim ***** válasza:
én is így voltam, csak én pasi vagyok, jártunk, aztán szakítottunk, utánna még hetekig szexeltünk, ölelgettük egymást, megfogta a kezem,mint ha még mindíg járnánk,ez csak attól van, hogy nem akarjátok el engedni egymást,de elöbb utóbb el kell.ha vége, akkor teljesen kell hogy vége legyen, ahogy nálunk is.már hetek óta nem is láttam, nem is beszéltünk.így tudsz te is továbblépni,szakítsd meg teljesen a kapcsolatot.
2011. dec. 14. 12:08
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha nem leszel kéznél mint használati tárgy, még lehet esélyed, hogy tiszteljen. De azzal az energiával, amivel utána futnál, inkább keress mást.
2011. dec. 14. 12:43
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam vissza a hozzászólásokat.

Az a véleményem, hogy durva a kérdés... elhiszem hogy rossz érzés, h kidobott, Te meg rá vagy kattanva még mindig. Dugni akar, de másra nem kellenél neki. Nos ez önmagában elég indok arra, hogy felejtsd el, és kezdj mással. DE ha mindenképpen vissza akarod hódítani és azt akarod, hogy valamit kezdjen érezni, akkor egyetlen dolgot tehetsz. Azt, hogy nem fekszel le vele. Hogy fordul a kocka, és lesz@rod. nem foglalkozol vele, mutatva, hogy benned van tartás, nem vágod magad hanyatt csak azért mert akkor felcsipegethetsz egy kis morzsát a pasiból, amit nagy kegyesen odavág!!! na neeeeeem. ne feküdj le vele. egyáltalán semmi. a telefont se vedd fel, nem kell hosszú litániát levágni neki, meg semmi hiszti, magyarázkodás, hogy "csak nem gondolod, hogy majd bla bla bla..." egyszerüen vágj el minden szálat ami hozzá köt. ez nehéz, eleinte. aztán, ha látja,hogy nem rángathat és többre tartod magad annál hogy a kapcája légy, akkor lehet, hogy az eszéhez kap. feléled benne a híres neves vadászösztön, és elkezd hajtani. ö téged. persze nem szabad egy szóra ugrani, semmi. sokszor nem-et kell mondani neki, szükszavúan, tömören, és ha akar, kepeszt. ha nem kepeszt, akkor meg menjen a francba. Szóva így kétszeresen jól jársz:

1.Nem alázod le magad azzal, hogy csak a szexre használ, te meg hagyod. ez nagyon durván az önbizalmad rovására menne, csak hogy tudd. egy darab húsnak éreznéd magad, és lehet, hogy hosszú távon derékbatörné a normális kapcsolatra való képességeidet!!! komolyan (tapasztalat)!

2.Még magadba bolondíthatod, és ha nem sétál bele a csapdába, akkor is érvényben van az 1.pont.

Szóval gratulálhatsz magadnak bárhogy is alakul.

VISZONT ha engedsz neki, akkor egy kis könnyüverü ribinek fog tartani, es te is magadat, szóval ha jót akarsz, akkor NEEEE!!!!

27/N

2011. dec. 15. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!