Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan hogy olyannal jöttél össze, akibe nem is voltál szerelmes?
Figyelt kérdés
2012. máj. 17. 21:20
2/10 anonim válasza:
Olyan volt, hogy eleinte nem voltam szerelmes, de aztán ahogy megismertem, beleszerettem.
3/10 anonim válasza:
igen!
és végül bele szerelmesedtem :)
25/f
4/10 anonim válasza:
Hát,szerintem van ilyen. Nem muszáj mindenkibe szerelmes lenni. Sőt,szerintem az hülyeség is,nemszeretem a sok tinicsajt,aki 1találkozás után elvan,hogy jaaaj szerelmes vagyok. Lehet van ilyen,de ritka. Az elején talán csak valami vonzalom van,az ilyen mély érzések talán csak később alakulnak ki.
5/10 anonim válasza:
igen..majd szakítottunk, és utánna lettem belé szerelmes :S -.-
6/10 anonim válasza:
A mostani kapcsolatom egy random reszegen talalkozasbol indult egy hazibulin..es mar 2 eve tart...Eleinte furcsa volt hogy azert jottem vele ossze mert a haverjaink mondtak hogy milyen jol neztek ki egymas mellett stb...Aztan megfogott..amikor kettesben elmentunk egy kis setara es azota nagy a szerelem :)
7/10 anonim válasza:
Ez az igaz szerelem :) az első látásra az olyan.. Mittomén :P
9/10 anonim válasza:
Volt, de azt hittem, szerelmes vagyok. 10 hónapig bírtam, aztán szakítottam. Utólag arra jutottam, hogy a szerelem közelébe se ért a dolog, csak szükségem volt valakire, valamire.
10/10 anonim válasza:
Teljesen ugyanaz, mint az előzőnek, de én csak egy hónapot bírtam, amiből két hét volt az, amikor ténylegesen találkoztam is az illetővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!