Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek egyszer lesz egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egyszer lesz egy normális kapcsolatom?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok. voltak már pár hónapos kapcsolataim de mind vége amiatt: mert a korombeli fiúk csak buliznak, nem tanulnak, bunkók, megbízhatatlanok. Én viszont szeretnék már egy komolyabb kapcsolatot egy olyannal aki ezeknek a mai fiúknak az ellentéte.. szerintetek mennyi idő lesz mire rátalálok, mert nagy a magány.

vagy szerintetek velem lehet a baj, hogy cak az ilyen fiúkat fogom ki?

2012. máj. 17. 22:28
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
szoktam bulizni, de nem igazán szeretek... és nem is az a baj, hogy buliznak hanem hogy leisszák magukat a sárga fldig
2012. máj. 17. 22:53
 12/22 anonim ***** válasza:
Igen a te korodban már nemigen. Még ha legalább 48-65 lennél, vagy múlt egy századi suhanc. Esetleg akkor. De így, már nem hiszem. Szóval készülj fel a magányra. Abban is lelheted örömöd, vagy egy képzeletbeli pasas. Olvass sokat, művelődj, jógázz. Ilyenek. Vannak egyéb szórakozások is, nem csak a digi-dugi hol a kuki...
2012. máj. 17. 22:53
 13/22 A kérdező kommentje:
komoly kapcsolat alatt nem szexet értettem.
2012. máj. 17. 22:57
 14/22 anonim ***** válasza:
Jogos. Elhandabandáztam a válaszadást, minden tekintetben. Lehet, azért mert egy kicsit csalódott ugyanakkor megbékélt vagyok.
2012. máj. 17. 22:59
 15/22 anonim ***** válasza:
2012. máj. 17. 23:02
 16/22 anonim ***** válasza:

Drágám, nekem 24 évesen se volt még normális kapcsolatom, pedig nagyon igyekeztem.

Egyszer ez is elmúlik, minden zsáknak van egy foltja.

2012. máj. 18. 01:01
 17/22 anonim ***** válasza:

"minden zsáknak van egy foltja"

nem igaz, sok lyukas zsák van, illetve még többen halnak meg magányosan

2012. máj. 18. 01:34
 18/22 anonim ***** válasza:
ne aggódj, én 20 vagyok, és nem volt normális kapcsolatom... Ebben a korban is csak az a bizonyos mai fiúk találhatóak, néhány kivétel mondjuk van az egyetemen. Tehát legkésőbb az egyetemen úgyis találnod kell valaki normálisat:)
2012. máj. 18. 08:03
 19/22 anonim ***** válasza:

Annyira én sem szeretek tanulni, de amit kell azt megtanulom. Nem vagyok bunkó, sem megbízhatatlan, bár lehet hogy kicsit többre mennék vele... Eltarthat évekig is még találsz egy jót, sajna ez nem egy amcsi film, hanem a valóság :P Kár volt felnőni és szembesülni vele :D

F18

2012. máj. 18. 12:46
 20/22 anonim ***** válasza:
hujujuj 16 évesen nagy a magány... most mi lesz veled?!
2012. máj. 18. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!