Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egyszer lesz egy normális kapcsolatom?
16 éves lány vagyok. voltak már pár hónapos kapcsolataim de mind vége amiatt: mert a korombeli fiúk csak buliznak, nem tanulnak, bunkók, megbízhatatlanok. Én viszont szeretnék már egy komolyabb kapcsolatot egy olyannal aki ezeknek a mai fiúknak az ellentéte.. szerintetek mennyi idő lesz mire rátalálok, mert nagy a magány.
vagy szerintetek velem lehet a baj, hogy cak az ilyen fiúkat fogom ki?
Drágám, nekem 24 évesen se volt még normális kapcsolatom, pedig nagyon igyekeztem.
Egyszer ez is elmúlik, minden zsáknak van egy foltja.
"minden zsáknak van egy foltja"
nem igaz, sok lyukas zsák van, illetve még többen halnak meg magányosan
Annyira én sem szeretek tanulni, de amit kell azt megtanulom. Nem vagyok bunkó, sem megbízhatatlan, bár lehet hogy kicsit többre mennék vele... Eltarthat évekig is még találsz egy jót, sajna ez nem egy amcsi film, hanem a valóság :P Kár volt felnőni és szembesülni vele :D
F18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!