Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egyszer lesz egy normális kapcsolatom?
16 éves lány vagyok. voltak már pár hónapos kapcsolataim de mind vége amiatt: mert a korombeli fiúk csak buliznak, nem tanulnak, bunkók, megbízhatatlanok. Én viszont szeretnék már egy komolyabb kapcsolatot egy olyannal aki ezeknek a mai fiúknak az ellentéte.. szerintetek mennyi idő lesz mire rátalálok, mert nagy a magány.
vagy szerintetek velem lehet a baj, hogy cak az ilyen fiúkat fogom ki?
Egyszer biztos hogy lesz fiatal vagy előtted áll az egész élet :))
19/L
16 évesen ilyet kérdezel? Hajajj... Majd térjünk erre vissza 21 évesen, ha akkor is ez van, az már nagyobb baj.
Addig pedig ÉLJ! Vagy tarts szünetet, amelyiket jobbnak látod. Magány ellen pedig: kutya, macska, vadászgörény.
Érettséginél azért majd fognak tanulni.
Tedd hát te is!
Biztos vagyok benne, hogy lesz. Nem mondom hogy most, de lesz. Tudod, a nagy számok torvénye.
Amúgy meg minek 16 évesen komoly kapcsolat, aztán 20 évesen eskuvo, gyerek, ne siess sehova, ezek a legjobb éveid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!