Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek egyszer lesz egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egyszer lesz egy normális kapcsolatom?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok. voltak már pár hónapos kapcsolataim de mind vége amiatt: mert a korombeli fiúk csak buliznak, nem tanulnak, bunkók, megbízhatatlanok. Én viszont szeretnék már egy komolyabb kapcsolatot egy olyannal aki ezeknek a mai fiúknak az ellentéte.. szerintetek mennyi idő lesz mire rátalálok, mert nagy a magány.

vagy szerintetek velem lehet a baj, hogy cak az ilyen fiúkat fogom ki?

2012. máj. 17. 22:28
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Egyszer biztos hogy lesz fiatal vagy előtted áll az egész élet :))

19/L

2012. máj. 17. 22:29
 2/22 anonim ***** válasza:

16 évesen ilyet kérdezel? Hajajj... Majd térjünk erre vissza 21 évesen, ha akkor is ez van, az már nagyobb baj.

Addig pedig ÉLJ! Vagy tarts szünetet, amelyiket jobbnak látod. Magány ellen pedig: kutya, macska, vadászgörény.

2012. máj. 17. 22:30
 3/22 anonim ***** válasza:
Lesz olyan hidd el csak az a baj hogy a korodbeliek valoszinüleg éretlenek még, te pedig kicsit komolyabb vagy a korodnál.
2012. máj. 17. 22:31
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem járok bulizni tanulok és nem vagyok bunkó.
 5/22 anonim ***** válasza:

Érettséginél azért majd fognak tanulni.

Tedd hát te is!

6/22 anonim ***** válasza:
Ha már állat: unalom ellen mosómedve, magány ellen csótány az igazi. :)
2012. máj. 17. 22:33
 7/22 MentallyDisabled válasza:
67%
Nem, mert ronda vagy.
2012. máj. 17. 22:34
 8/22 anonim ***** válasza:
Cyan: unalom ellen fejtetű, magány ellen méhkaptár. Enjoyvazz'. :D
2012. máj. 17. 22:36
 9/22 anonim ***** válasza:
én szoktam tanulni, sosem vagyok bunkó, és olyan vagyok, mint egy svájci óra, de bulizni azért kell... nem igaz hogy egy péntek este neked nem fér bele, lesznek itt még gyerekek is, majd akkor nem lesz bulizás...
2012. máj. 17. 22:49
 10/22 wiWell ***** válasza:

Biztos vagyok benne, hogy lesz. Nem mondom hogy most, de lesz. Tudod, a nagy számok torvénye.

Amúgy meg minek 16 évesen komoly kapcsolat, aztán 20 évesen eskuvo, gyerek, ne siess sehova, ezek a legjobb éveid.

2012. máj. 17. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!