Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gázos ha 17 évesen még nem volt normális kapcsolatom? (lent)
Ha egy csókon ennyit problémázol, hogy fogsz dugni?
Amúgy meg gáz. Általánosban már illik az ilyet elkezdeni.
ne agyalj fölöslegesen ilyeneken, ha azért csinálsz valamit, mert mások szerint az a menő meg normális, akkor megette a fene.
majd ha 27 évesen is itt tartasz, akkor már lehet hogy kellemetlen lesz. csakis neked
ha nem vagy félénk és csúnya akkor semmi gondod nem lesz a csajozással, csak azért mert nem sikerül, nem kell rövidtávon gondolkodni
szerintem egy darabig felejtsd el a rendes lányokat, és próbálj barátkozni lányokkal. majd akkor rájössz, mi a helyzet, ki a rendes és ki a lány...
# 4/5
igen, vagy elmehetsz kvázni vagy ribiket felszedni, utána meg azon kesereghetsz, hogy még mindig magányos vagy, pedig eldicsekedtél a trófeákkal.
előbb döntse el magában az ember mit akar
Hasonlóképp vagyok én is...
Én tudom magamról, hogy mindez azért van, mert válogatok, nem adom oda magam akárkinek.
De nem. Nem gáz.
17/L
# 7/7
az emberek többsége nem mer válogatni, szerintem az a gáz. ha nem is akar, az az ő dolga, csak ne verjen át másokat.
# 9/9
nem hiszik, hanem elvárja tőlük a társadalom (fiatalabb része, de néha az idősek is).
nehéz megállni valkinek a lábán önállóan a saját látásmódja és elvei szerint, főleg, ha egész életében elfogadásra (beletörődésre) nevelték
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!