Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 23 évesen még normális kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 évesen még normális kapcsolatom sem volt, nagyon magányos vagyok?

Figyelt kérdés

sajnos főiskola mellett heti 4-5 napot dolgozom is, nem sok időm van. de ha van is nem tudok hol. buliba nem járok. egy kapcsolatom volt eddig, az is netről. de más sajna nem sikerül onnan sem, folyton csak 20-30 évvel idősebbek jelölgetnek.

vannak barátaim, de egyik sem olyan szoros barátság. szilvesztereket is szüleimel töltöm már vagy 4-5 éve. soha nem vittem haza még pasit, nem is kérdeznek ilyenről már. egyszerüen már nem tudom mit csináljak, nagyon vágyok valakire. diszkók nem az én stilusom (táncolni sem tudok), és mivel 23 év alatt egy barát volt csak ezért utcán sem szolitt le senki. munkám is pénztáros (diákmelo) rengeteg ember lát naponta de semmi. hogy mászhatnék ki ebből a gödörből?

2012. ápr. 9. 15:44
 1/7 ASOT ***** válasza:

jajjistenem!

Ahogyan a szavaidból kiveszem, barátaid sem voltak nagyon és most sincsenek.

Az életed:

Főiskola - Tanulás - Munka -Szülők - Néha vásárolsz 1-2 bolt - esetleg fodrász - és BKV (ha nincs kocsi)

------> szóval az ismerkedés lehetséges: Munkahely, járműveken, boltokban, (ruha kaja pék), és Net!

Mivel kimaradt nálad nagyon sok év, azaz kimaradt a 15-19 évesk orodig tartó bulik szerintem...ezért eleve nehezen oldódsz mert most kezdenéd el, ERGO ott kezded ahol egy 15 éves lány csak 23 évesen!

Nem tudom hogy nézel ki, lehet a külsőddel is adódnak gondok, lehet másik frizura , vagy másik ruha sokat dobna rajtad, meg egy kis napsütés...

be vagy zárkózva, magadba vagy fordulva, szomorú vagy életkedvtelen...---> ezt észreveszik ám az emberen! Ki kell mozdulnod, veygél egy kutyát menj vele parkba sétálni vagy utcára akárhová! Hogy levegőn legyél kint a nép között...oldódj fel! És ne vágj búvalb@szott képet mert mindenkinek elmegy tőled a kedve. Mosolyogj, tuti vannak fogaid is! attól sem kell félni!

2012. ápr. 9. 15:54
 2/7 anonim ***** válasza:

küldj egy képet és priváltban irok neked ha akarod

20F

2012. ápr. 9. 15:58
 3/7 ASOT ***** válasza:
jah ha gondolod küldhetsz nekem is, és megmondom az őszintét!! Kegyetlenül :)
2012. ápr. 9. 15:59
 4/7 A kérdező kommentje:
15-19 év közt rendben voltam. középsulis koliban buli buli hátán, nagyon jo volt. imádtam ott, sok barátom volt. minden oké volt, csak épp szerelem nem volt, de megvoltam nélküle. vége lett és főiskolán kezdődött. nem pesti vagyok, nem bkv-zek. sajnos én nem merek leszolitani az utcán másokat, engem meg nem szolitt senki sem :S
2012. ápr. 9. 15:59
 5/7 anonim ***** válasza:

Sehogy.Ismerkedéshez idő kell, ha meg nincs időd akkor nem fogsz tudni ismerkedni. Nem jó úgy elmenni valahova hogy "jaj csak 35 percet maradhatok mert dolgozom kell menni", vagy a buszon nem tud ráhangolódni az ember, mert alapból siet és megvan a maga gondja.

Marad a net. Nincs ezzel semmi baj, sok embert meg tudsz ismerni akikkel soha nem is találkoznál.

Kutyát ne vegyél ha nincs időd, mert elég időigényes állat, ha nem foglalkozol vele akkor meg kezelhetetlen lesz és altathatod el jó pénzért.

Pénztárnál ne várd hogy leszólítson bárki is, főleg ha 5en állnak még mögötte. Utcai leszólítás sem napi divat. Buliban meg vagy kifogsz egy rendes pasit, vagy olyat fogsz ki akinek csak 1 éjszakára kellesz. Szóval ez nagyon a véletlen kérdése.

23F ha gondolod írhatsz, és beszélgethetünk. Pest közelében lakom :)

2012. ápr. 9. 16:04
 6/7 ASOT ***** válasza:
márpedig akkor azzal lehet a gond h bánatos képet vágsz és hasonló a kisugárzásod is..
2012. ápr. 9. 16:33
 7/7 anonim ***** válasza:

ASOT, te mekkora hülyeségeket írsz. Szeritned aki nem bulizza át a tinikort, annak nem is lehet nrmális kapcsolata meg hátrányba van? Bazz, a mai tinik több mint fele lakoholista ember, vágod? Plusz még egy ötöde drogos is. Ez aztán a k nagy élettapasztalat. Tudod hogy a bulis gyerekeknek mekkora élettapasztalata van/lesz? Semekkora.

Szóval el kéne már felejteni végre ezt az ökörséget. Ráadásul a bulis arcok kb leszrmak mindenkit, csak az alkohol meg/vagy a drog. Gratulálok.

Kérdrző felejtsd el azt a baromságot, mait ASOT írt. A szabadidődet kell átrendezned. Sportolj, itt a jó idő. És a nők nagy hibája, hogy felületesen barátkoznak. Barátkozz. Legyen valami új hobbid, keress fórumokat, fővárosi vagy, beszéljetek meg fórumtalálkát stb. Get a life (ezt a buliarcoknak is mondhatnám, csak a bulizós gyerekek pont az lettel nem foglalkoznak, mert a pia, drog, szex nem az élet).

2012. ápr. 9. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!