Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne végre egy normális kapcsolatom?

Figyelt kérdés
Sziasztok!27 éves lány vagyok, magas, vékony, barna hajú. Nem egy Miss Hungary, de helyesnek tartanak/tartom magam. És még egyetlenegy normális kapcsolatom nem volt, és teljesen el vagyok keseredve. Egy komolyabbnak induló viszonyom volt ugyan (kb 3 hónapig tartott) de annak is már lassan 2 éve vége. És azóta állandóan gáz arcokat vonzok be:( Nem azt várom, hogy hirtelen találkozzak a nagy Ő-vel (bár már jó lenne), de legalább legyen már valami tapasztalatom előtte. Pl azt sem tudom, hogy én hogy viselkedem kapcsolatban, mert még soha nem volt hosszabb távon :) És nem értem, hogy mit "rontok" el, hiszen jövök-megyek, szórakozni is szoktam, vannak barátaim...stb. Nem egy otthon ülő típus vagyok, de már kezdek nagyon befordulni emiatt, és az önbizalmam & türelmem is egyre csökken...Segítsetek!
2012. ápr. 20. 20:04
 1/2 anonim ***** válasza:
én is hasonló cipőben járok. kifogom az összes idióta defektes palit. én úgy vagyok vele, hogy jöjjön az összes idióta, egyszer úgyis elfogynak és már csak a normálisak lesznek:).
2012. ápr. 20. 20:09
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem egyáltalán nem volt kapcsolatom.

27/F

2012. ápr. 20. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!