Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan tegyem jóvá ezt az egészet? Tényleg nagyon utálom magam, hogy ilyen voltam vele!
Első válaszoló vagyok.
Én mindig azt mondom, hogy a legjobb, ha mindkét fél tudja mire számíthat a másiktól. És minthogy emberek vagyunk, ennek a legjobb eszköze a kommunikáció: mindent meg kell beszélni.
Ha azt teszed, amit javasoltam, azzal szerintem minden pohárba tiszta víz kerül. Kiderül:
- érez-e irántad valamit?
- lehet-e ebből komoly kapcsolat?
- (és, ami az előző kommentelők szemét leginkább szúrta) hajlandó-e miattad letérni erről a khhmmm... finoman szólva is kifogásolható útról? (bár nem arról van szó, hogy ezt életvitelszerűen csinálja, de akkor is furcsa egy lány részéről, ha belemegy ilyesmibe. Az anál része miatt nekem külön fura, mert a legtöbb lány (köztük én is) a pasijának több évnyi könyörgés után sem engedné)
Két eset van: vagy viszonozza az érzéseidet, és akkor minden megy tovább a régi kerékvágásban, vagy nem és akkor legalább megtudod, hogy csak a pénz és/vagy a szex kellett neki.
Nyilván az előző kommentelők sikítva rohannak falnak, ha olvassák, hogy szerintem egy nő a szeretett férfi kedvéért képes ilyen téren gyökeres változásra, ezért hozzáteszem, hogy tapasztalatból tudom, hogy van ilyen. Mert a nő - természetéből fakadóan - se hall se lát, ha szerelmes.
24/N
Szerintem van nála esélyed, de mindenképp beszélgetned kell erről vele! Lehet, hogy nála is megváltozott már azóta valami. De én eléggé szégyellném magam hasonló helyzetben...
Mindegy, a te döntésed!
Viszont én is a 9. válaszolóval értek egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!