Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor én túl sokat kérek?
Figyelt kérdés
azt kértem a bnőmtől hogy ne cigizzen mikor eggyüt vagyunk és most ezért szakítani akar velem mer ő szerinte ez túl sok és számára nem teljasítheő2009. jún. 25. 21:46
11/14 anonim válasza:
Szerintem mehet a levesbe a csaj, ha ennyit képtelen megtenni..
12/14 anonim válasza:
Na hát jo sokat irtatok miota én ezt utoljára néztem!:)De még mindig azt mondom hogy hagy a csaj a francba ,ha ennyi kis áldozatot nem képes érted meg hozni akkor feleslegesen van veled,csak kell neki egy biztos pont !(te)
13/14 anonim válasza:
Azért azt fűzd hozzá, hogy ha buliban vagytok akkor nyugodtan rágyújthasson még melletted is. Hidd el, értekelni fogja.
Durván bagós ba@zki a csaj. -.- :O
14/14 anonim válasza:
Most miért kellett lepontozni azt aki cigizik?? Normális tanácsot adott,pusztán mert dohányzik.Értelmi szintetek megvan, már ne is haragudjatok. És mielőtt még jön az okoskodás : nem én írtam egyik cigizős hozzászólást sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!