Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl sokat kérek ezzel?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A barátnőmmel 2 hónapja vagyunk együtt. Egy helyen lakunk, csak az iskola miatt nekem is, és neki is messzire kell utaznunk. Amíg együtt vagyunk, mármint fizikailag, pl. együtt töltünk egy napot, teljesen úgy érzem hogy minden rendben van köztünk, de ha elengedem a kezét, és akár fél órával azután hogy együtt voltunk, felhívom, már teljesen más stílusban, visszafogottabban beszél velem. Egyáltalán nem érzem hogy a barátjaként kezelne. Most 2 hete nem találkoztunk, és a 2 hét alatt egyszer sem mondta hogy szeret, hogy hiányzom neki, és hogy várja hogy találkozzunk. Ha felhozom a témát, akkor nagyon gyorsan terel. Nem egy túlzottan érzelgős típus, de ez kevés nekem. Túl sokat kérek én azzal hogy néha kifejezze mit érez irántam, nem csak akkor ha együtt vagyunk hétvégén? (élő szóban sem mondja hogy szeret, vagy csak nagyon ritkán, inkább hozzám bújik, stb) 18F és 17L
2011. szept. 16. 23:53
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Tehát ő nem a szavak embere...miért akarod megváltoztatni?Döntsd el,hogy elfogadod és tényleg szereted úgy,ahogy van,vagy pedig keresel mást,aki jobban hasonlít az "ideálodra".
2011. szept. 16. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!