Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most akkor én túl sokat kérek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor én túl sokat kérek?

Figyelt kérdés
azt kértem a bnőmtől hogy ne cigizzen mikor eggyüt vagyunk és most ezért szakítani akar velem mer ő szerinte ez túl sok és számára nem teljasítheő
2009. jún. 25. 21:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%
Most ne haragudj de akkor szerintem nem szeret eléggé!engem meg kért a párom,hogy ha nem nagy géz akkor ne cigizzek de ha nagy baj tegyem!És én mert meg kért rá leszoktam a cigiről(19/L)
2009. jún. 25. 21:48
 2/14 anonim ***** válasza:
92%
Nem, nem kérsz túl sokat, de egy ilyen ***-tól nem is kell kérned semmit. Hidd el, aki ennyire nem képes, azért nem érdemes semmit tenned.
2009. jún. 25. 21:48
 3/14 anonim ***** válasza:
Szia! Úgy érzem ez teljesíthető, és a lány csak ürügyet keres arra, hogy elhagyhasson, vagy nagyon sokat vagytok együtt, ő pedig nem hobbidohányos. A nikotin okozza a legerősebb függőséget. Persze sokan mondani fogják, hogy ők is leszoktak, de pl. egy erős dohányosnak nagyon nagyon nehéz. Szóval próbáld mérlegelni, hogy így van-e, ha nem akkor vagy nagyon irányíthatatlan, vagy tényleg indokot keres a szakításra.
2009. jún. 25. 21:49
 4/14 anonim ***** válasza:
90%
ha ezért akar elhagyni akkor hagyjad.. ki menni akar engedni kell. neki fontosabb a nikotin mint te akkor nem is szeret igazán. ne bánkódj! 16/L
 5/14 anonim ***** válasza:
90%
egyáltalán nem kérsz sokat, csak a barátnőd hülye (bocsi). Alapjába véve azért is, mert cigizik, DE nem hiszem, hogy belehalna, ha addig, míg veled van nem szívna.. ha ez fontosabb neki, mint te, akkor te jársz a legjobban, ha szakítotok. keress egy olyan csajt, akinek te leszel a fontosabb, nem a hülye cigi.
 6/14 A kérdező kommentje:
nem vagyunk még sok ideje eggyüt csak 3 napja de ő napi másfél dobozzal szív el
2009. jún. 25. 21:52
 7/14 anonim ***** válasza:
37%
Akkor erős dohányos és próbál olyat keresni, aki ezt eltűri neki. Ha nem tudod elviselni a cigit, akkor nem fog menni a kapcsolat..Én sem tudnám abbahagyni, akármennyit szenvednék vele, persze megpróbálnám és mindent megtennék, hogy ne gyújtsak rá, de a végén úgyis kikönyörögném, hogy hadd gyújtsak rá. Persze ez azért nem indok a szakításra...
2009. jún. 25. 21:55
 8/14 anonim ***** válasza:
66%

Most nem azert nem cigizek de nekem se parancsolna senki... senki kedveert nem szoknek le... ha nem teccik hat nem kotelezo velem lenni...

Lehet lepontozni de ez az igassag

2009. jún. 25. 21:58
 9/14 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem nem illetek össze, mert ha ő nem hajlandó abbahagyni, téged meg ez ennyire zavar, akkor nincs értelme az egésznek. Hosszútávon még jobban fognak ezek a dolgok zavarni...
2009. jún. 25. 22:03
 10/14 A kérdező kommentje:
hát igazából engem azóta zavar még a füstje is mióta apám leszokott róla de azóta olyan szinten hogyha a szomszéd rágyujt én nálam meg alig van anyitva az ajtó be kell csukja mer annyiara zavar
2009. jún. 25. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!