Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor én túl sokat kérek?
Figyelt kérdés
azt kértem a bnőmtől hogy ne cigizzen mikor eggyüt vagyunk és most ezért szakítani akar velem mer ő szerinte ez túl sok és számára nem teljasítheő2009. jún. 25. 21:46
1/14 anonim válasza:
Most ne haragudj de akkor szerintem nem szeret eléggé!engem meg kért a párom,hogy ha nem nagy géz akkor ne cigizzek de ha nagy baj tegyem!És én mert meg kért rá leszoktam a cigiről(19/L)
2/14 anonim válasza:
Nem, nem kérsz túl sokat, de egy ilyen ***-tól nem is kell kérned semmit. Hidd el, aki ennyire nem képes, azért nem érdemes semmit tenned.
3/14 anonim válasza:
Szia! Úgy érzem ez teljesíthető, és a lány csak ürügyet keres arra, hogy elhagyhasson, vagy nagyon sokat vagytok együtt, ő pedig nem hobbidohányos. A nikotin okozza a legerősebb függőséget. Persze sokan mondani fogják, hogy ők is leszoktak, de pl. egy erős dohányosnak nagyon nagyon nehéz. Szóval próbáld mérlegelni, hogy így van-e, ha nem akkor vagy nagyon irányíthatatlan, vagy tényleg indokot keres a szakításra.
4/14 anonim válasza:
ha ezért akar elhagyni akkor hagyjad.. ki menni akar engedni kell. neki fontosabb a nikotin mint te akkor nem is szeret igazán. ne bánkódj! 16/L
5/14 anonim válasza:
egyáltalán nem kérsz sokat, csak a barátnőd hülye (bocsi). Alapjába véve azért is, mert cigizik, DE nem hiszem, hogy belehalna, ha addig, míg veled van nem szívna.. ha ez fontosabb neki, mint te, akkor te jársz a legjobban, ha szakítotok. keress egy olyan csajt, akinek te leszel a fontosabb, nem a hülye cigi.
6/14 A kérdező kommentje:
nem vagyunk még sok ideje eggyüt csak 3 napja de ő napi másfél dobozzal szív el
2009. jún. 25. 21:52
7/14 anonim válasza:
Akkor erős dohányos és próbál olyat keresni, aki ezt eltűri neki. Ha nem tudod elviselni a cigit, akkor nem fog menni a kapcsolat..Én sem tudnám abbahagyni, akármennyit szenvednék vele, persze megpróbálnám és mindent megtennék, hogy ne gyújtsak rá, de a végén úgyis kikönyörögném, hogy hadd gyújtsak rá. Persze ez azért nem indok a szakításra...
8/14 anonim válasza:
Most nem azert nem cigizek de nekem se parancsolna senki... senki kedveert nem szoknek le... ha nem teccik hat nem kotelezo velem lenni...
Lehet lepontozni de ez az igassag
9/14 anonim válasza:
Szerintem nem illetek össze, mert ha ő nem hajlandó abbahagyni, téged meg ez ennyire zavar, akkor nincs értelme az egésznek. Hosszútávon még jobban fognak ezek a dolgok zavarni...
10/14 A kérdező kommentje:
hát igazából engem azóta zavar még a füstje is mióta apám leszokott róla de azóta olyan szinten hogyha a szomszéd rágyujt én nálam meg alig van anyitva az ajtó be kell csukja mer annyiara zavar
2009. jún. 25. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!