Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most őszintén, túl sokat kérek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most őszintén, túl sokat kérek?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy magas, jóképű fiút, aki szeret, tisztel, egy pár évvel esetleg idősebb nálam, az életfelfogásunk és a gondolkodásmódunk, egyezik, de legalábbis hasonló, az illető nem dohányzik, nincs tetoválása, vagy percingje. Engem miért mindig a rossz alakok találnak meg?

Ilyen "tökéletes" pasival még életemben nem találkoztam, vagyis ha találkoztam is, mindnek volt barátnője.

2009. szept. 7. 18:31
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
ez a baj hogy a tökéletest várod!! pedig tökéletes pasi nincs! és nem értem miért zavarna a piercing vagy a tetkó. attól még az a srác lehet kedves hűséges jó fej! ne feltétlenül külső alapján ítélj!amúgy meg ha nagyon keresed tuti nem fog rád találni, ha nem várod akkor fog eljönni a szerelem (tapasztalat) 23/L
2009. szept. 7. 18:35
 2/20 anonim ***** válasza:
sajnos aki a tökéletest keresi, az nem találja meg
2009. szept. 7. 18:37
 3/20 anonim ***** válasza:
Biztosan Te sem vagy tökéletes. Na sorold csak a hibáidat...
2009. szept. 7. 18:38
 4/20 anonim ***** válasza:

Várod a szöke herceget?! Az sajnos nem fog eljönni sok lány igy van ezzel de tökléetes pasi nincs!Egy ari tetkot meg el lehet viselni:P

Még piercinget is ha nem 100 van belöle..

2009. szept. 7. 18:39
 5/20 anonim ***** válasza:
Azt azért én nem mondanám, hogy ilyen nem létezik. Nagyon is léteznek ilyen fiúk, csak az a baj, hogy ezek általában túl visszahúzódóak.
2009. szept. 7. 18:41
 6/20 kolosszus22 ***** válasza:
Te tökéletes csaj vagy? Mert a tökéletes pasik a tökéletes csajokra buknak. Remélem érzed az iróniát!
2009. szept. 7. 18:44
 7/20 A kérdező kommentje:

Egy szóval sem mondtam, hogy tökéletes vagyok. Sőőt, biztos vannak hibáim. A tetkó nem a kinézete miatt zavarna, hanem mert nem igazán értem, hogy mi értelme, igaából engem így neveltek, nem tehetek róla, hogy nem tetszik:S (Ezzel senkit sem akarok/akartam megbántani). Csak úgy érzem, hogy kevés a hasonló férfi... Vagy csak engem kerülenk el.

A szerelmet meg nemigazán keresem, csak már régóta nincs jelen az életemben, és kicsit hiényzik:)

A válaszokat pedig köszönöm.

2009. szept. 7. 18:49
 8/20 kolosszus22 ***** válasza:
Hány éves vagy? Milyen korúak jönnek be?
2009. szept. 7. 18:52
 9/20 anonim ***** válasza:
Kicsit legyél rossz te is. Engedd el magad kicsit. Ha az miatt meg, hogy valakinek van egy tetkója, nem kell Neked akkor menj apácának.
2009. szept. 7. 18:54
 10/20 anonim ***** válasza:
ezzel a tetkós, piercinges dologgal az a baj, ha jön egy srác, aki tetszik és megfog benne vmi, akkor nem fog érdekelni, hogy van e neki vagy nincs.
2009. szept. 7. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!