Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most őszintén, túl sokat kérek?
Szeretnék egy magas, jóképű fiút, aki szeret, tisztel, egy pár évvel esetleg idősebb nálam, az életfelfogásunk és a gondolkodásmódunk, egyezik, de legalábbis hasonló, az illető nem dohányzik, nincs tetoválása, vagy percingje. Engem miért mindig a rossz alakok találnak meg?
Ilyen "tökéletes" pasival még életemben nem találkoztam, vagyis ha találkoztam is, mindnek volt barátnője.
Várod a szöke herceget?! Az sajnos nem fog eljönni sok lány igy van ezzel de tökléetes pasi nincs!Egy ari tetkot meg el lehet viselni:P
Még piercinget is ha nem 100 van belöle..
Egy szóval sem mondtam, hogy tökéletes vagyok. Sőőt, biztos vannak hibáim. A tetkó nem a kinézete miatt zavarna, hanem mert nem igazán értem, hogy mi értelme, igaából engem így neveltek, nem tehetek róla, hogy nem tetszik:S (Ezzel senkit sem akarok/akartam megbántani). Csak úgy érzem, hogy kevés a hasonló férfi... Vagy csak engem kerülenk el.
A szerelmet meg nemigazán keresem, csak már régóta nincs jelen az életemben, és kicsit hiényzik:)
A válaszokat pedig köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!