Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Őszintén csajok. Azok akik...

Őszintén csajok. Azok akik sokat vannak a férjük nélkül, csak a babával, nem monoton? Nem lenne kedved néha mondjuk már melózni? Vagy tudom is én. Értitek.

Figyelt kérdés
2010. nov. 19. 19:52
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy nem!!Minden nap ugyan olyan, én már nagyon mennék dolgozni!Mikor terhes voltam, azt hittem milyen csuda jó lesz itthon. Hát köszönöm elég volt.

Egy rendkívül nyűgös, hasfájós, nem alvós kislány anyukája...

2010. nov. 19. 19:57
 2/20 A kérdező kommentje:
Én ennyi rossz filmet, sorozatot, műsort még az életben nem néztem meg!!! Persze, nem kell azt hinni, hogy nem foglalkozom a babámmal, csak hát ő már 7 órakor alszik...és utána...
2010. nov. 19. 20:03
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

En egesz nap a kislanyommal vagyok.Nem erzem nyugnek.Mi mindig jovunk megyunk.Nyaron volt, hogy 8 orat voltunk csavarogni :) parkba mentunk es vittunk termoszban vizet es tapszer+cumisuvegeket, jatekokat+ pledeket+valtoruhat es pelust.

Jott a kismama baratnom es sokszor anyukaja is.Egesz nap eljatszottunk a lanyommal.

Most mar rosszabb a hideg miatt, de igy is 2-3 orat setalunk + a baratnom atjon a kisfiaval vagy mi megyunk hozzajuk :)

Lehet kesobb mar ez nem lesz eleg, de en elvezem.Eleg porgos eletet eltem, mst jo pihenni kicsit es nezni, hogy ugyesedik a lanyom.

9 honapos a dragam

2010. nov. 19. 20:07
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok, én egyedül nevelem a kislányom már születése óta. Hát teljesen bekattantam és netfüggő lettem... úgyhogy elsejétől megyek vissza dolgozni, mert az itthonlét teljesen destruktívvá tesz. Esténként a gépen lógok mert nincs kihez szólni... és már egyre többet nappal is. Pedig anyagilag megtehetném, hogy maradok, de addigra kifolyik a szemem... Másfél éves lesz a kislányom a jövő hónapban. Nem lesz bölcsis, anya marad vele itthon.
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem se időm se kedvem nincs tévét nézni, ha a lányom végre elalszik 8 körül, vasalás, összepakolok a nappaliban, lezuhanyzok, aztán leülök egy teával olvasni egy -két órácskát, de sokszor belealszok. Vagy esetleg netezek. A tévét hónapok óta be sem kapcsolom.

Ja, és én nem mennék vissza dolgozni, bár monoton néha, de általános iskolában tanítok. Na, ami egy kisbaba után nem hiányzik, az óránként 25 másik gyerek, akik nyígnak, veszekszenek, tanárnéniiiiznek feszt. Akkor inkább babázom!

6/20 A kérdező kommentje:
20:07 Megértelek!!!
2010. nov. 19. 20:09
 7/20 anonim ***** válasza:
66%
szia! Én sem vágyom vissza, hiszen így sem vagyok kész a házimunkával, az meg, ha dolgozok is, nem boldogít, ha hazajövök a disznóólba. Ellenben egyetemre járok, idén államvizsgázok, most éppen a dolgozathoz gyűjtök anyagot a régi munkahelyemen, zsinórban olvasom a könyveket. A tv-t be sem kapcsolom. A férjem munkáját is végzem (amit tudok), míg ő nincs itthon. Most épp továbbképzésen van egy másik városban, vasárnap jön haza. Ja, és annyi tervem van, hogy még 2 gyerekkel itthon töltött idő is kevés lenne ahhoz, hogy mindent elvégezzek. Mentségemre legyen mondva, a házunk most épül, nekünk még nincs meg az, ami másnak valszeg magától érthetődő(füvezett udvar, fürdőszoba, virágoskert, berendezett szobák, képek a falakon). Szóval azt tervezem, hogy a kisfiamon kívül belátható időn belül szülök még két babát, és addigra talán készek leszek a terveimmel is.
2010. nov. 19. 20:32
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
ja, azt elfelejtetem írni, hogy ma estére Dan Brown lesz a partnerem, tegnap pl. 23.30-ig olvastam az Angyalok és démonokat.
2010. nov. 19. 20:34
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

De. Én már várom. A lányom másfél éves lesz a nyáron, (a fiam 4 ő már ovis) és mivel így egybe függően 3 éve itthon vagyok már, így kezdek megbuggyanni, én is netfüggő lettem, már úgy kell magam leépíteni róla, de ez tudom tisztán hogy azért van mert be vagyok sülve itthon, nincs kihez szóljak, pedig nagy dumás voltam világéletemben.

Anyukákkal tartjuk a kapcsolatot ugyan de írtó nehéz összehangolni kinek mikor jó, persze minden baba máskor alszik stb.

Aztán meg hülye vagyok, mert tudom hogy ha belemet is kidolgozom és hazaesek este 5-6 felé a 2 gyerekkel bevásárlás után, meghalni se lesz erőm kb.akkor visszasírom ezt az időszakot.

Igazából, ha anyagilag jobban állnánk akkor nagyon hasznosan ki lehetne használni ezeket a hónapokat, mivel tovább tanulhatnék stb. ha lenne kire bízni a lányt (bébiszitter, vagy csana pénzért..)

2010. nov. 19. 20:38
 10/20 anonim ***** válasza:
20.38 vagyok, szóval nyáron megyek vissza dolgozni ezt akartam írni csak az pont lemaradt...
2010. nov. 19. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!