Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Őszintén csajok. Azok akik...

Őszintén csajok. Azok akik sokat vannak a férjük nélkül, csak a babával, nem monoton? Nem lenne kedved néha mondjuk már melózni? Vagy tudom is én. Értitek.

Figyelt kérdés
2010. nov. 19. 19:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

én mennék,de nincs hova.első babámat megszültem és utána 2hónappal lejárt a hat.idejű szerződésem.időközben megszületett a pici(19hónp és 2nap van köztük)és így már érzem,hogy néha sok egyedül a kettővel.mire épp el tudtam mászkálni hosszabb időre a naggyal,addigra a pocakban lett a pici...ha nem is teljes órában és minden nap.de mondjuk heti 2-3 nap olyan 4órát szívesen csinálnék mást.De apa csak hétvégente jön haza,így nehéz megoldani a gyerekelhelyezést.

Nekem már az is segítene,ha pl el tudnék menni valahova heti 2x a gyerkőcök nélkül,mondjuk konditerem,vagy valami hobbi.

2010. nov. 19. 20:53
 12/20 anonim ***** válasza:
...szinte egész nap egyedül vagyok, van hogy akár 10 napra is elutazik a párom. Külföldön élünk, tényleg senkim sincs. Elrepülnek a napok, de néha olyan jó lenne mást csinálni, csak egy pár órára, egy manikür, vagy fodrász. Dolgozni nem szeretnék, pedig az könnyebb mint a babázás, hiszen max 10 óra múlva lelépsz a munkahelyről és el is felejtheted. De anyának lenni napi 24 órában, nem kis feladat, és valjuk be azért nem minden nap egy álom :-). 1 éves kislány anyukája
2010. nov. 19. 21:10
 13/20 anonim ***** válasza:
Én is egyedül nevelem a kislányomat születése óta, így folyton csak kettesben vagyunk. A munkámat nem nagyon szerettem, így az nem hiányzik, de a kollégák, a beszélgetések, az ökörködés igen. Minden este vagy az internet, vagy a tévé előtt ülök. Már kezd megőrjíteni ez a monotonitás. Segítségem nem nagyon van, így még egy-két órára is ritkán szabadulok el itthonról egyedül.
2010. nov. 19. 21:31
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem vissza KELLETT mennem dolgozni, mert visszahívtak, nagyjából úgy, hogy most, vagy soha.

Kislányom másfél éves volt akkor, és őszintén szólva két hét alatt elmúlt az az érzés, hogy "de jó, hogy újra felnőttek között vagyok", meg tudnék veszni azért, hogy újra egész nap csak a gyerkőccel legyek, és a "felnőtt problémákat" meghagyjam a munkatársaknak.

Az az igazság, hogy az ember a gyerekével töltött idővel is olyan, mint minden mással: amíg van, addig nem értékeli, mikor már nagyon kevés van, akkor meg az a baj, és megérti, hogy értékelni kellett volna, amíg volt...

2010. nov. 19. 21:43
 15/20 anonim ***** válasza:

off:jajjj de irígy vagyok!!! Este 7-8-kor elalszik és aztán unatkozás...de jó lenne!velem ilyen hét hónapja nem történt basszus. este tízkor elalszik, fél11kor már sírva ébred...aztán ez így megy reggelig.

első válaszoló voltam

2010. nov. 19. 23:08
 16/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Napi 4 órába szívesen visszamennék melózni, bár oda-vissza úttal együtt az is 6 óra lenne. De ez is csak akkor, ha a házimunkát utána nem a gyerekekkel tölthető idő rovására kellene megcsinálni.

Amikor a nagy már 2 éves volt és még mielőtt terhes lettem a kicsivel, elmentem havi 2 hétvégét egy közeli szórakozóhelyre pultozni, ahol ismerősök dolgoztak. Na az nagyon jó volt, mert félig buliztam, a lányokkal dumáltunk, a pasik meg persze fűztek, no meg pénzt is kerestem közben, úgyhogy pont az hiányzott. Persze fárasztó volt, hogy mikor szombat reggel 6-ra hazaestem, 10-11 körül már fel kellett kelnem és este megint menni, de örülnék megint egy ilyen lehetőségnek.

2010. nov. 20. 07:30
 17/20 A kérdező kommentje:

23:08 Én meg szeretném ha picit tovább lenne ébren, mert így hajnalban már kukorékol, de az én drágám magának beállította már szinte születésétől az esti 7 órai alvást és pont. Nem tágít. Mivel 1,5szobás panelban lakunk, így lefekvése után már nem nagyon szeretek nagy házimunkának nekiállni, mert mint tudjuk, panelban minden hangosnak hallatszik. így marad a tv, a gép, meg a punnyadás egyedül.

Az igaz, hogy mi emberek mindig egy picit azzal vagyunk elégedetlenek, amink épp van. Aztán naná, hogy visszasírjuk. Tuti így leszünk ezzel is, szinte mindannyian.

Köszi a válaszokat:-))

2010. nov. 20. 09:33
 18/20 A kérdező kommentje:

Ja, meg hát a pénz is jó lenne, mert én 50.000ft-al kevesebbet kapok így. Ha jól állnánk anyagilag, akkor most én is főiskolára járnék.

Szép napot:-)))))

2010. nov. 20. 09:47
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Irigykedve olvasom soraitokat. Én pedagógus vagyok és a tanév kezdete óta dolgozom, a kislányom akkor volt két és fél hónapos. Nem jókedvemből, így jövünk ki jobban. Míg én dolgozom, a párom van a kicsivel, neki rugalmas a munkaideje. Nagyon jó apuka, imádják egymást, engem mégis a sírás folytogat, ahányszor dolgozni indulok. Irigykedve nézem a babakocsit tologató "unatkozó"anyukákat az utcán. Ráadásul főiskolára is járok, így esténként, mikor ő már alszik, én leülök a gép elé és csinálom a főiskolai dolgaimat vagy készülök a másnapi óráimra. Nagyon nehéz, higyjétek el, mind érzelmileg, mind fizikailag. Értem, hogy rossz a monotonitás, de Ti legalább a gyerekeitekkel vagytok!
2010. nov. 20. 21:42
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolso valaszolo!

Minden elismeresem a Tied, hogy meg tudtad hozni ezt a nehez dontest!!Nem lettem volna a helyedben.

Minden jot kivanok Nektek es szep eletet a babaval egyutt.

2. valaszolo

2010. nov. 20. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!