Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, most őszintén! Nagyon sokat nyom a latba egy lánynál a külső? Lent.
"hogy szép divatos ruhák" - Különösebben nem érdekel h márkás-e az a ruha vagy nem, ha szépen és ízlésesen van felöltözve. Nem érdekel az se h az aktuális pláza-divat szerint legyen felöltözve, mindössze annyi, h ne legyen ciki megjelenni vele az utcán. De 1-2 ultrabrutál könyvmoly csajon, meg bunkó putrisci.gány csajon kívül, még nem láttam olyan lányt, aki gázul lett volna felöltözve.
"belőtt séró," - Ha kócos az se zavar. Aranyos tud lenni.
"ízléses smink", - Ezt meg aztán nem is nézem h van-e rajta vagy sem...
"ékszerek." - Pont lesz@rom.
"Mennyire ítélitek ez alapján meg a lányokat mielőtt megismernétek?" - Ez alapján nem igazán. A legtöbb lány ilyen téren 12-egytucat szóval nem lehet következtetést levonni, meg nem is ezek alapján vonok le.
"Egyáltalán mi pereg le bennetek, amikor egy lányt életetekben először láttok?"
Csinos-e, szép-e az arca, aranyos-e, milyen kategóriába sorolható, jó teste van-e, milyen a kisugárzása, megérzem-e nála az azonnal azt a fajta szexuális vonzalmat amitől még napok múlva is ő van az eszembe, vagy csak egy ugyanolyan átlag csaj mint a többi...
- szép divatos ruhák: Nem izgat, mennyire találják divatosnak mások a ruháját, meg úgy a ruha maga sem igazán.
- belőtt séró: Legyen normális haja. Mit kell ezen komplikálni?
- ízléses smink: Nem szeretem a sminket, inkább legyen teljesen maga.
- ékszerek: 0 g fém teljesen elegendő.
Nálam az ilyenek nem számítanak, emiatt nem fog megfogni...Én az arcát, haját, testét nézem meg, az átlagos kinézet a legjobb.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!