Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, most őszintén! Nagyon sokat nyom a latba egy lánynál a külső? Lent.
Én rengeteg ékszertől, vakolatnyi sminktől nameg műkörömtől a falra tudok mászni :) Az öltözködésről meg annyit, hogy a nő/lány az alkatához megfelelő ruhát válasszon, akkor az sem baj ha picit vastagabb.
Mondjuk én már picit mást keresek egy nőben mint a fiatalabbak :) 27/f
Nekem számít a külső.
Ezen kívül nagyon fontos az illata is:)
Fontos a külső, aki azt mondja, hogy nem az hazudik vagy vak.
Én is átlagos lányokat szeretem,haverjaim ki is szoktak akadni, hogy hozzám sokkal jobb illik, mint akik nekem tetszenek. (lehet csak jó indulatból.)
Főleg a csinos lányokat szeretem,de láttam már olyat is akinek jól állt a kis "felesleg".
A természetesség nálam nagyon bejön (kevés vagy 0 smink,kevés ékszer,nem kell minden reggel 1 kiló lakkot fújni a hajra).
Az ékszerről meg annyit, hogy hány fiút hallottál már megdicsérni a fülbevalód ? Kb észre se vesszük. :D
Nálam az összkép a fontos, hogy ami rajta van az jól álljon neki.
És egy jó parfüm csak dob a dolgon.
Amikor megérzek egy bizonyos parfümöt, akkor azonnal eszembe jut az első szerelmem. :)
ez hülye kérdés, még jó hogy sokat nyom a latba a külső nemcsak a lányoknál, hanem a fiúknál is
nekem először egy lány arca meg a tekintete érdekel, aztán jöhet a többi
utálom, ha agyon van valaki sminkelve, divatos nem divatos ruha tökmindegy, legyen jól felöltözve ízlésesen, hajbeállítás ne legyen szélsőséges, inkább normális egyszerű, az alkat átlagos már nekem az is jó
ápolt legyen, tehát ne legyen egy mosdatlan büdösszájú ritkafogú szutyok
a külső nagyon sokat nyom bárki bármit is mond, a lányoknál ez a magasabb-érték evolúcio-ilag. Ha tetszik lehetne a bnőm, ha nem nem, bár nekem az igényeim sokkal kisebbek mint a többi fiúnak mivel már ki vagyok éhezve egy lányra (nem csak testileg...)
F18
nálam az arc a tekintet nagyon sokat számít, ez az első amit mindig nézek egy lányon, utána jöhet a többi
szelíd visszafogottabb lányokat bírom
18 f
tegnap 13:02 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!