Most komolyan és őszintén, rátok milyen hatással vannak a rengeteg külső negatív hatás?
... akkor meg a kisgyerekekkel kapcsolatos hírek fognak veled szembejönni.
Nem fog elmúlni, ez van.
Inkább próbálj meg ne azért idegeskedni, mert valakivel valami történt.
Gondolom, autóba is szoktál ülni, pedig sokkal többen halnak meg balesetben, mint terhesen, vagy H1N1-ben.
Teljesen igazad van! én is érzem, hogy elszaladt velem a ló és már hagyom, hogy a rossz hírek befolyása alá kerüljek.
Amikor az első babámat vártam jó pár évvel ezelőtt, nem tudtam szinte semmit a terhességről. Egész télen moziba és éttermekbe jártunk a párommal, meg sem fordult a fejemben, hogy elkapok egy náthát és komoly bajom lehet belőle. Ezért érzem, úgy hogy pl. a híradósok visszavehetnének magukból egy kicsit.
Szia, hát én is el vagyok borzadva...azért jöttem ide, hátha tud valaki valamit erről a szegény ikres kismamáról! Most álltam fel a tv elől engem szörnyen megrázott! Most várom én is 2. babánkat és még mindig libabőrös vagyok...
Nekem is folyton mondja a férjem, hogy ne nézzem oké de attól még van...képes vagyok napokig ezen agyalni!
Tudom, hogy ez nagyon nem jól van így és próbálok is ellene tenni (legfeljebb nem lesz tv nézés!), ráadásul én még csak a várandósság elején vagyok!
Ez a hormonok miatt van! Én nem tudtam semmilyen erőszakos filmet megnézni, még a Helyszínelőket sem a terhességem alatt. Kerültem ezért az ilyen rossz történeteket, akár tv-ben, akár újságban, neten.
Én kb. 1 éve szültem, pont a nagy H1N1 méizéria közepén voltam terhes, hát én is paráztam és be is adattam.
Ma az indexen szó sincs a kismamás cikkben h1n1-ről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!