Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Mik azok a külső és belső tulajdonságok, amelyeket nagyon vonzónak találnátok egy férfiban? (őszintén! )
Külső & Belső.
Egy csalódott srác.
Ezt nagyon nehéz megfogalmazni, mert mindenki más miatt vonzó.
- Őszinte, vagány, kedves, karakán, "van benne valami"
nekem az udvariasság és az inteligencia nagyon bejön.
Külsőre:férfias megjelenés,nem sovány,nem kövér.
külső: magas, tetovált, piercinges, vékony/átlag testalkat, gyors mozgás, vastagabb ajkak, tiszta szem
belső: magabiztos, független, boldog, érdeklődő, életvidám, de filozofikus alkat
Külsőre: legyen ápolt (!!!), fürödjön, mosson hajat, amikor kell (sajnálatos, hogy ezt el kell mondani, de rengeteg negatív példa van...). Nekem személy szerint nem tetszenek a nagyon izmos srácok, inkább ijesztőnek találom, mint vonzónak. Nem tudok viszont egy típust meghatározni, aki biztosan bejön, mindig más, vagy megfog, vagy nem.
Belsőre: lehessen vele beszélgetni! Ne csak a kocsik vagy a foci érdekelje, valamint ne mindig az excsajairól szóló vagy a haveros-piálós történeteit kelljen hallgassam. Legyen megbízható. Ha valami gondja van, ne kerteljen, inkább mondja el... És ami a leges-legfontosabb: HUMOR!
Nekem külsőre: ne legyen egészségtelenül elhízva, vagy lefogyva, de jobb ha van egy kis poci. Jobban tetszenek a sötét szeműek és hajúak, de ez lényegében nem számít igazán. Legyen ápolt, tiszta, jó illatú. Jó, ha pár cm-vel magasabb nálam.
Belsőre: Vagány, önálló, önérzetes, akaratos, céltudatos, vezéregyéniség, jó humorú, közvetlen, laza, beszédes, kedves, érzékeny, törődő, hűséges, családcentrikus, intelligens, talpraesett, fel tudjak rá nézni.
De talán csak azért írom ezeket, mert a párom ilyen. Mindenesetre engem lenyűgöz. :)
Nekem most egy ilyen srác tetszik:
Fekete haj,kék szem,izmos,alacsony.
Belsőre sajnos nem ismerem:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!