Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Mik azok a külső és belső tulajdonságok, amelyeket nagyon vonzónak találnátok egy férfiban? (őszintén! )
Külső & Belső.
Egy csalódott srác.
Külső: ápolt, normál alkat, nem kell izomagynak lennie. Rövid, sötétebb haj, a szőkét kimondottan nem szeretem. Mivel a szem a lélek tükre, nekem az a legfontosabb. Elsősorban a barna szemű fiúkat szeretem, de természetesen ha már szeretem, teljesen mindegy milyen :)
Belső: művelt, intelligens, vicces, őszinte.. ide annyi mindent lehetne még írni. Ami a legfontosabb, hogy ne legyen féltékeny, és hogy szeressen.
Lehet, hogy itt sokan leírják az ideáljukat, de az emberek 90%-a még sem olyannal éli le majd az életét. Ha beleszeretsz valakibe, akkor úgyis teljesen mindegy lesz. A külső fog meg, azért kell foglalkozni vele. Lehet kicsit túlsúlyos, vagy pattanásos, de ne legyen igénytelen. Akinek tetszik, annak így is fog tetszeni.
Egy türelmes lány.
Szerintem butaság előre kritériumokat szabni pl. h nekem csak a barna hajú izmos, 180 felettiek...
Én amíg a filmbeli színészekért rajongtam kisebb koromban akkor volt ilyen ,,ideálom". De az ember felnő és komolyabban gondol egy kapcsolatra.
Azt elmondhatom, hogy mi az amit figyelek egy fiúnál: a szemét és a kezét (nekem kifejezetten tetszik az a ,,munkás kéz") :) De a mostani ideálom: a párom :)
hosszu haj, magas, nem tul kigyurt test, markánsabb arc
csöndes, megbizhato, okos, jo humoru, de tudjon komoly is lenni, legyenek saját gondolatai 16l
en egyszeruen imadom a fekete haju es vilagos boru sracokat.
az atlagos testalkatot birom
a szemuveges sracok is bejonnek
es a fultagito is (nem nagy, ilyen 10 mm)
es szeretem a jo fenekeket (igen, mi is megnezzuk a feneketeket, mit hittetek?:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!