Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most őszintén, túl sokat kérek?
Szeretnék egy magas, jóképű fiút, aki szeret, tisztel, egy pár évvel esetleg idősebb nálam, az életfelfogásunk és a gondolkodásmódunk, egyezik, de legalábbis hasonló, az illető nem dohányzik, nincs tetoválása, vagy percingje. Engem miért mindig a rossz alakok találnak meg?
Ilyen "tökéletes" pasival még életemben nem találkoztam, vagyis ha találkoztam is, mindnek volt barátnője.
Az a legnagyobb bajod, hogy keresed az ilyen pasikat, és gondolom lerí rólad, hogy lekeseredett vagy.
Én úgy találtam meg a tökéletes pasit, hogy egyáltalán nem kerestem. Az elején még be sem jött, aztán rájöttem, hogy mindenben egyezünk, és megszokva a kisebb hibáit, illetve összecsiszolódva nagyszerű párt alkotunk:)
Hátha gondolod:190cm magas vagyok, 80kg, szoktam gyúrni ha van rá időm, zöld szem, nem cigizek,drogozok inni meg ritkán szoktam, és jelenleg nincs b.nőm.
17f
Szerintem nem kérsz sokat. Lehet h "kicsit" idealista vagy ami nem gáz. Válogatsz...és van is kikből válogatni csak keresni kell, ismerkedni. És soha nem szabad feladni! Ebben a bolond világban nehéz meglátni az emberek valódi énjét. Mindenkin "álarc" van. Lehet hogy pont az illik hozzád akiről nem is gondolnád. Szóval kitartás.
Egyébként én lányban keresek hasonlót:D:D
Na tessék: 22 éves srác vagyok, egyetemista (eddig minden vizsga stb. sikerült), dolgoztam már 1 évet szakirányban, soha nem dohányoztam ki sem próbáltam, néha napján iszom, de nagyon mértékkel és inkább csak alkalmakkor. Tetkó piercing nincs. 182 magas, 60 kiló (vékonyabb testalkat), barna szem, barna rövid haj. Ismerőseim szerint jó humor. Nemrég itt a gyakorikérdések.hu-n keresztül néhány lánynak mutattam a képem, és mindenki azt mondta, hogy "óó nincs velem semmi baj, teljesen esélyes vagyok egy barátnőt összeszedni, mert a külsőm is teljesen rendben van ehhez". De nemcsak ezeken az említetteken múlik. :S Ja és itt jön az, hogy sohasem volt barátnőm, egyszer csókolóztam életemben és ennyi. Szeretnék egy hasonló barátnőt mint te. Vagy ha egyéjszakás kalandok jönnének össze, attól sem zárkóznék el, vágjunk bele. Ám nekem sem ez, sem az nem jön össze. És már szexuálisan is nagyon vágynék valami csajra. Épp ma hívtam fel egy ku*vát, hogy na majd legalább már szexuális tapasztalatom lesz. Csak azt mondta 12.000 és én azt sokalltam érte. :S Nem azért tartogatom a szüzességem, hogy a megfelelő lánnyal veszítsem el, bár kétségkívül ez lenne a legnagyobb boldogság. Inkább azért vagyok még szűz, mert még soha senkivel nem jött össze semmi, hiába szeretném már elveszíteni. :S
Viszont itt jön be az, hogy nehezen építek csak ki baráti kapcsolatokat is, és egy idegennel nagyon nehezen tudok önfeledten elbeszélgetni akármiről is. Lányok meg egyenesen tragédia, hogy mennyire nem bírok ismerkedni velük, úgy izgulok közben, egyszerűen nem bírom magamat adni és nem csoda mikor azt látják, hogy tiszta para vagyok és ezért nem vagyok nekik szimpi.
Naszóval lehet hogy találkoztál már ilyen fiúval, de egyszerűen észre sem vetted őt. Ha mi találkoznánk, valószínűleg nem jönnék be neked, hiába vagyok rendes-nemiszom-nemdohányzom-satöbbimaszlag.... :S
Hm.. Hát.. EZ EGY ILYEN SPORTÁG!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!