Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kihalt az összes normális pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihalt az összes normális pasi?

Figyelt kérdés

Mindig is a férfias pasik tetszettek. Magasabb mint én, izmos(nem piszka fa), normálisan öltözködik(nem b*zisan).

És nem az a beképzelt, bunkó fajta aki még a barátnőjét is össze vissza csalja. Hanem aki igenis komoly kapcsolatot akar, nem gyerekes a felfogása...stb.

Aki helyes, az bunkó...aki meg normális, pont nem jön be. Kezdem úgy érezni, hogy nem találom meg a párom. Nem rég ért véget egy több éves kapcsolatom, de vágyom arra hogy szeressen valaki és én is szerethessek valakit.

Egyszerűen nem tudom hol keressek. Sehol nem találok! :(

19/L

2012. máj. 9. 18:19
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
Tudott én irigyellek téged... az én környezetemben több normális és szép lány is van, de soha nem tudnék össze jönni úgy valakivel, hogy ne lenne számomra milliószor különb, akárki másnál...
2012. máj. 9. 20:47
 42/47 anonim ***** válasza:

Érdekes... nektek nem kell az ilyen, hanem a szemét, kcsög tróger az, aki kell nektek :)

Itt vagyok barátnő nélkül.. pedig aránylag izmos vagyok ( 180cm / 84 kg ( kar 42cm )sportolok, éltanulóként, sőt még jó a beszélőkém is és még sem kellek nektek. Komolyan már belefáradtam hogy nektek csak a nyomorékok kellenek.. nem értem mit lehet bennük szeretni.

19 F

2012. máj. 9. 20:49
 43/47 anonim ***** válasza:
Az útólsóval annyiban vitatkoznék, ha nem próbálkozol, akkor tök mindegy hogy nézel ki, persze hogy nem lesz barátnőd, de annyiban igaza van hogy a csajok többsége valóban nem a "jófiú" típusokhoz vonzódik, de nem hiszem, hogy ne tudnál találni hozzád illő lányt.
2012. máj. 9. 21:10
 44/47 anonim ***** válasza:
Kérdező, valld be te is csak azokat veszed észre akik izmosak, magasak. :)
2012. máj. 9. 21:31
 45/47 anonim ***** válasza:
Jelen :) Nem haltunk ki, csak a többség már foglalt egy normális csajjal :) Inkább a normális lányokból kéne több . De aki keres az talál.
2012. máj. 9. 22:07
 46/47 anonim ***** válasza:
Messze lakik? Miért, kérdező te hol laksz? :-)
2012. máj. 9. 22:11
 47/47 A kérdező kommentje:
Az utolsó 2 hónapban ha valaki szembe jött velem és randira hívott, mindig igent mondtam. Hozzá teszem egyik se volt izmos, volt amelyik akkora volt mint én. De akkor ott helyben mindegyik megfogott, mert kedvesek voltak, jó dumájuk volt stb. Szóval hangsúlyozom nem a külső számomra a legfontosabb! De a volt barátom, és az ő barátai mind kondiztak. Normálisak voltak, egyben helyesek is. Nem volt egyik se kis b*zika, meg nem voltak tahók, nem is voltak beképzeltek. Normális barátnője volt mindegyiknek. És igen előttem ez a példa van. Mert hirtelen kaptam egy "jót". De nem kell, hogy fullos legyen, az se zavar hogy ha nem izmos(csak ne legyen olyan aki egy zsák krumplitól már megszakad) Az se kell hogy 180 cm legyen, elég ha tőlem pár centivel magasabb, de ha épp nem úgy jön össze, nem fogok emiatt nemet mondani.
2012. máj. 9. 23:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!