Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kihalt az összes normális pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihalt az összes normális pasi?

Figyelt kérdés

Mindig is a férfias pasik tetszettek. Magasabb mint én, izmos(nem piszka fa), normálisan öltözködik(nem b*zisan).

És nem az a beképzelt, bunkó fajta aki még a barátnőjét is össze vissza csalja. Hanem aki igenis komoly kapcsolatot akar, nem gyerekes a felfogása...stb.

Aki helyes, az bunkó...aki meg normális, pont nem jön be. Kezdem úgy érezni, hogy nem találom meg a párom. Nem rég ért véget egy több éves kapcsolatom, de vágyom arra hogy szeressen valaki és én is szerethessek valakit.

Egyszerűen nem tudom hol keressek. Sehol nem találok! :(

19/L

2012. máj. 9. 18:19
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
Én is jó ideje keresem a párom mégsem szidom a nőket :) Szimplán csak még nem futottam bele a megfelelőbe :) 22/F
2012. máj. 9. 19:00
 22/47 anonim ***** válasza:
Én ilyen pasi vagyok,csak 16 évesen.
2012. máj. 9. 19:03
 23/47 A kérdező kommentje:

Azt nem értem hogy mért nem értékelik a pasik a normális lányokat?

Mindig is érettebb voltam a korombeliekhez képest. Mindenkivel próbálok kedves lenni, ha kell hozzám bárki fordulhat tanácsért, segítségért, bennem megbízhatnak. Nem teszem az agyam, utálom a kétszínűséget. Nem mutogatom magam, de nőiesen öltözködöm. Ismerőseim szerint én egy "álomnő" vagyok. Csak hogy még ők is élni akarnak, nem akarják magukat ilyen fiatalon elkötelezni. Az önbizalmam a padlón, szóval nem fényezem magam, csak elvagyok keseredve.

2012. máj. 9. 19:12
 24/47 anonim ***** válasza:

ma 19:12

Pedig, ha olyan szép vagy, akkor nincs okod.

Én örülnék, ha kellenék valakinek, igaz fiú vagyok, de alacsony és szerintem ronda, úgyhogy nekem tényleg nincs miből önbizalmat és bátorságot merítenem ahhoz, hogy bármelyik lánynál próbálkozzak, ennek ellenére megtettem még átlagos vagy nem is szép lányoknál is, de ők is visszautasítottak, úgy bántak velem, mint egy szörnnyel.

Eezk után én már nem is kezdeményezek, haveromékra hagyom, ők jóképűek és magasak. Nekik való ez.

Neked meg biztos összefog jönni, rengeteg magas, izmos jóképű fickó van, nem is értem miért vagy egyedül, hacsak nem a jellemeddel van valami bibi...

2012. máj. 9. 19:17
 25/47 anonim ***** válasza:

"Kihalt az összes normális pasi?" >>> "aki meg normális, pont nem jön be"

[link]

2012. máj. 9. 19:22
 26/47 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó előtti, áttudom érezni hogy milyen rossz lehet neked. Sajnálom, hogy nem igazán jönnek össze lányokkal a dolgok. De te se csüggedj, mindenki egyszer megtalálja a párját:)

Nem tartom magam szépnek. Mikor azt írtam "álomnő" vagyok, inkább belsőre értettem. Bár kapok visszajelzéseket, hogy jól nézek ki, csini vagyok stb. Csak mégis azt látom, hogy a cicababákra buknak a pasik, ami eléggé elveszi azt a maradék önbizalmamat is :(

2012. máj. 9. 19:23
 27/47 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező,én 184 cm magas vagyok,izmos,mindenkivel próbálok kedves lenni,udvarias vagyok,normálisan öltözöm(pl.farmer,egyszerű pólók),helyesnek is mondanak,eszem is van,csajom mégsincs..22. voltam
2012. máj. 9. 19:33
 28/47 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, akkor te egy igazi ritkaság vagy:)
2012. máj. 9. 19:38
 29/47 ASOT ***** válasza:

ez: "Azt nem értem hogy mért nem értékelik a pasik a normális lányokat? " ---> megint olyan dolog amire azt monodm neked kedves kérdező! hogy ez veled történt, illetve ismerőseiddel akik mesélhették h így jártak...

Ehhez megint leírhatnám ugyanazt amit már leírtam..h vannak akik ilyenek de lehet találni olyat mint aki neked kelll...nem is kevés van...ésatöbbi.

2012. máj. 9. 19:38
 30/47 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy vannak normális pasik, és olyan is akad aki értelmes nőt akar. Csak éppen én sehol nem látok, vagy épp foglalt, vagy épp messze lakik. De szerintem természetes dolog az, hogy mindenki a saját tapasztalatai alapján látja a dolgokat.
2012. máj. 9. 19:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!