Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihalt az összes normális pasi?
Mindig is a férfias pasik tetszettek. Magasabb mint én, izmos(nem piszka fa), normálisan öltözködik(nem b*zisan).
És nem az a beképzelt, bunkó fajta aki még a barátnőjét is össze vissza csalja. Hanem aki igenis komoly kapcsolatot akar, nem gyerekes a felfogása...stb.
Aki helyes, az bunkó...aki meg normális, pont nem jön be. Kezdem úgy érezni, hogy nem találom meg a párom. Nem rég ért véget egy több éves kapcsolatom, de vágyom arra hogy szeressen valaki és én is szerethessek valakit.
Egyszerűen nem tudom hol keressek. Sehol nem találok! :(
19/L
Nem haltak ki.
Az enyém, külsőt leszámítva, ilyen. És komoly is, mert már 6 éve boldogítjuk egymást. (nem tudok róla, hogy megcsalt-e, próbálok nem rinya-p*na lenni, mint a többség, hogy "jaj, úgyis meg fog...". :D
22/L
eeez általában így van kérdező....azt mondják az emberek h "én nem találok" de ha azt veszed akkor meg mindenki másvalaki....és annak a másvalakinek szintén mindenki másvalaki.
Lesz ez még így se! Csak ne keseredj ebbe bele. Mert ha most meg majd azt látják rajtad h "húúú hozzám ne merj szólni te idióta fiú" vagy úgy nézel mint akiröl az látszik, h "elegem van szomorú vagyok depis magam alatt" na az sem jó.....
én is értem nyugi :)
szóval hajrá!
29 éves férfi vagyok, hasonló cipőben járok..
..és még a magasságommal, izmaimmal sincs gond:) (180/90)
Ezt a kérdést én írtam ki:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!