Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kihalt az összes normális pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihalt az összes normális pasi?

Figyelt kérdés

Mindig is a férfias pasik tetszettek. Magasabb mint én, izmos(nem piszka fa), normálisan öltözködik(nem b*zisan).

És nem az a beképzelt, bunkó fajta aki még a barátnőjét is össze vissza csalja. Hanem aki igenis komoly kapcsolatot akar, nem gyerekes a felfogása...stb.

Aki helyes, az bunkó...aki meg normális, pont nem jön be. Kezdem úgy érezni, hogy nem találom meg a párom. Nem rég ért véget egy több éves kapcsolatom, de vágyom arra hogy szeressen valaki és én is szerethessek valakit.

Egyszerűen nem tudom hol keressek. Sehol nem találok! :(

19/L

2012. máj. 9. 18:19
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:

Nem haltak ki.

Az enyém, külsőt leszámítva, ilyen. És komoly is, mert már 6 éve boldogítjuk egymást. (nem tudok róla, hogy megcsalt-e, próbálok nem rinya-p*na lenni, mint a többség, hogy "jaj, úgyis meg fog...". :D

22/L

2012. máj. 9. 19:44
 32/47 anonim válasza:
szval mástis foglalkoztat ez a kérdés...énis uganigy vagok...ugyérzem nincs nekem senki...kihaltak a rendes srácok...a romantika belőlük meg főleg:S
2012. máj. 9. 19:47
 33/47 anonim válasza:
"Aki helyes, az bunkó...aki meg normális, pont nem jön be" - ezen kellene elgondolkozni, mert míg az hogy valaki bunkó, vagy normális, az objektív kategória, az egy tény. AZ, viszont hogy neked a bunkók jönnek be és a rendesek meg nem, az szubjektív, ha ezt ennyire így érzed, és hosszú ideje nem találsz kivételt egyik oldalon sem, akkor egy mélyebb önvizsgálatot javaslok.
2012. máj. 9. 19:47
 34/47 ASOT ***** válasza:

eeez általában így van kérdező....azt mondják az emberek h "én nem találok" de ha azt veszed akkor meg mindenki másvalaki....és annak a másvalakinek szintén mindenki másvalaki.

Lesz ez még így se! Csak ne keseredj ebbe bele. Mert ha most meg majd azt látják rajtad h "húúú hozzám ne merj szólni te idióta fiú" vagy úgy nézel mint akiröl az látszik, h "elegem van szomorú vagyok depis magam alatt" na az sem jó.....

2012. máj. 9. 19:53
 35/47 anonim ***** válasza:
annyira bírom hogy ide, gyakorikérdésekre csak normális kinézetű, izmos, középmagasságú, intelligens, udvarias, fiatalemberek és sexy, csinos, magabiztos, szép, okos, főzni tudó nők járnak....
2012. máj. 9. 20:03
 36/47 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti, nem általánosítottam. Tudom, hogy egy egy szóval nem lehet jól körül írni, de szerintem mindenki érti hogy épp mire is gondoltam.
2012. máj. 9. 20:04
 37/47 ASOT ***** válasza:

én is értem nyugi :)

szóval hajrá!

2012. máj. 9. 20:08
 38/47 anonim ***** válasza:

29 éves férfi vagyok, hasonló cipőben járok..

..és még a magasságommal, izmaimmal sincs gond:) (180/90)

Ezt a kérdést én írtam ki:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2012. máj. 9. 20:17
 39/47 anonim ***** válasza:
És te milyen tulajdonságokkal rendelkezel, hogy úgy érzed megérdemelsz egy ilyen férfit? Csak mert én ilyen vagyok, de a hölgytől is elvárnám, hogy hasonló "szinten" legyen. Tehát amellett, hogy szép/csinos ne legyen beképzelt, legyen hűséges, értelmes, érzelmes stb. Még csak 21 vagyok, már évek óta egy korrekt, normális lányt keresek és elkötelezném magam, de nem találok ilyet. Az rendben van, hogy te az adott tulajdonságokat keresed egy férfiben, de viszonozni is tudnád ezeket? Csak mert úgy lenne igazságos. :)
2012. máj. 9. 20:35
 40/47 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenki szeretne komoly kapcsolatot, de akik nem szerelmesek a párjukba, ne lepődjél meg ha össze vissza csalják egymást.
2012. máj. 9. 20:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!