Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kihalt az összes normális pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihalt az összes normális pasi?

Figyelt kérdés

Mindig is a férfias pasik tetszettek. Magasabb mint én, izmos(nem piszka fa), normálisan öltözködik(nem b*zisan).

És nem az a beképzelt, bunkó fajta aki még a barátnőjét is össze vissza csalja. Hanem aki igenis komoly kapcsolatot akar, nem gyerekes a felfogása...stb.

Aki helyes, az bunkó...aki meg normális, pont nem jön be. Kezdem úgy érezni, hogy nem találom meg a párom. Nem rég ért véget egy több éves kapcsolatom, de vágyom arra hogy szeressen valaki és én is szerethessek valakit.

Egyszerűen nem tudom hol keressek. Sehol nem találok! :(

19/L

2012. máj. 9. 18:19
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:

Ezek alapján normális vagyok, csak izmos épp nem, de hiába... K_rvára nem kellek senkinek sem.

19f

2012. máj. 9. 18:36
 12/47 anonim ***** válasza:
Manapság a normális(abb) pasik nem népszerűek a lányok körében, valahogy én is túl romantikus alkat vagyok a "mai fiatalságnak"...
2012. máj. 9. 18:38
 13/47 anonim ***** válasza:
Igen, és ez "gáz"... -.-" utolsó előtti voltam.
2012. máj. 9. 18:39
 14/47 anonim ***** válasza:

180 centi magas vagyok nem hiszem hogy az átlag lányok magasabbak nálam, izmos nagyon nem vagyok hanem átlagos egyáltalán nem vagyok piszkafa 75 kilómmal, normálisan öltözködök pl: fekete póló farmer, beképzelt egyáltalán nem vagyok, bunkónak nem tartom magam mert mindennel megpróbálok az esetleges barátnőm kedvére tenni megcsalás meg távol áll tőlem még más nőket se nézek meg akkor ha barátnőm van, komoly kapcsolatot is szeretnék, és gyerekes se vagyok.

És én se találok a kritériumaidnak megfelelő lányt.

Valószínűleg vakok vagyunk kedves kérdező te is én is :S

19/F

2012. máj. 9. 18:40
 15/47 anonim ***** válasza:

Kihalt, szerintem nem is volt soha normális pasi és nem is lesz...:(((

28/N

2012. máj. 9. 18:41
 16/47 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Átolvasva nem a legjobban fogalmaztam. Mikor azt írtam, hogy legyen magasabb mint én, nem kell, hogy 180cm legyen, csak elég kellemetlen mikor én nézek le egy pasira. Én se vagyok nagy növésű(159cm). Szóval nem hiszem hogy olyan nagy elvárás, hogy magasabb legyen pár centivel.

Az se baj ha nem izmos, csak legyen benne legalább valami erő. Mert szörnyű látni, mikor a pasik nyávognak, hogy ez milyen nehéz stb.

2012. máj. 9. 18:43
 17/47 ASOT ***** válasza:

Az a baj, hogy mindenki általánosítja az ellenkező nemet, HA!

- azok mindig elutasították, vagy átverték vagy megcsalták, vagy ugymond le se sz@rták, vagy elhagyták, vagy eltűntek, vagy soha nem kellettek ANNAK aki nekik tetszik!

Ez számban mérve lehet akár 8 pasi/nőnek, vagy 8 nő/pasinak is....de attól még nem mindenki egy sz@rdarab köcsög se-ggfej!

ÉS IGEN! itt van a gond, h akiknek már összetörték párszor a pici szívét az már nme veszi észre a normális pasit vagy nőt mert mindegyikben csak a rosszat látja...esélyt sem adva...

2012. máj. 9. 18:46
 18/47 Ájron ***** válasza:
Nos a normális pasik még itt vannak, csak a nők többnyire nem veszik észre őket.
2012. máj. 9. 18:53
 19/47 anonim ***** válasza:
100%
Vannak normalis.pasik, de a lanyokat a belso ertekek nem erdeklik, csaj az, hogy mennyire nez ki jol az a pasi. Mivel a normalis pasik nagy resze nem.bajgunar, igy hiaba rendes es normalis, de mint pasi nem johet szamitasba.
2012. máj. 9. 18:54
 20/47 anonim ***** válasza:
gondolom te sem vagy normális de azért keresed az igazit...
2012. máj. 9. 18:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!