Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihalt az összes normális pasi?
Figyelt kérdés
Mindig is a férfias pasik tetszettek. Magasabb mint én, izmos(nem piszka fa), normálisan öltözködik(nem b*zisan).
És nem az a beképzelt, bunkó fajta aki még a barátnőjét is össze vissza csalja. Hanem aki igenis komoly kapcsolatot akar, nem gyerekes a felfogása...stb.
Aki helyes, az bunkó...aki meg normális, pont nem jön be. Kezdem úgy érezni, hogy nem találom meg a párom. Nem rég ért véget egy több éves kapcsolatom, de vágyom arra hogy szeressen valaki és én is szerethessek valakit.
Egyszerűen nem tudom hol keressek. Sehol nem találok! :(
mindegyik annak mondja magát közben meg épp azt tervezi,hogy kit akar megdugni a barátnője mellett.
2012. máj. 9. 18:22
3/47 anonim válasza:
Sajnos mostanában tényleg ilyen fiúk vannak. Látszik a szülők nem foglalkoznak a fiaikkal. És a legfontosabb az, hogy nincs katonaság, ahol megtanulhatná mindegyik fiú a fegyelmet. Fiú létemre én is csak nézem hogy mi van ezzel a világgal, de a lányokkal is ugyanez a helyzet. Mindegyik ribanc, tisztelet a kivételnek... Egyébként szerintem nem halt ki az összes normális fiú, csak akik értelmesek, azok már le vannak foglalva esetleg, vagy azok nem fedik fel magukat annyira.
2012. máj. 9. 18:24
4/47 anonim válasza:
Lehet, hogy én fogtam ki az utolsó normális pasit?:)
2012. máj. 9. 18:25
5/47 anonim válasza:
nem mintha a lányok észrevennék a normális pasikat :)
2012. máj. 9. 18:28
6/47 anonim válasza:
a rendes pasik általában csendesek és nem ojan nyíltak vagy kibontakozóak mint egy tusko vadbarom
2012. máj. 9. 18:29
7/47 anonim válasza:
Nem nagyon vannak sajnos. Re ugyebár van az a mondás a reményről...
2012. máj. 9. 18:30
8/47 anonim válasza:
Alacsony vagyok és vékony pasi.
Ennyi elég is, kit érdekel milyen vagyok jellemre?!
Senkit.
2012. máj. 9. 18:31
9/47 ASOT válasza:
Bocs de ez megint egy olyan dolog, hogy TE nem fogtál ki...jó biztos h még elég sokan nem.
De soha nem tudhatjuk, h ki lesz az.....lehet h a 44. pasi aki tetszik, ő lesz az a személy...
Attól függ merre jár az ember, hol ismerkedni, hol láthat egyáltalán olyan pasikat akik tetszenek nekik.
Ahhoz pedig h megtudd mi van belül ahhoz meg egy kicsit mindenképpen meg kell ismerned, szóval megtetszik kicsit megismered, aztán hülyülj bele a pasiba, amíg nem tuti ne engedd közel.
De ha meg abbahagyod az ismerkedést, akkor meg bummmmm
Ugyan ez van a nőkkel is. Ugyanezt mondják mindig...
Soha ne hátrálj meg! :)
2012. máj. 9. 18:31
10/47 anonim válasza:
Megértem amit írsz kedves kérdező, de miért baj az, ha alacsonyabb a pasi? Nem Ő tehet róla... Én pl nem vagyok valami magas, régen izmosabb voltam, és nem öltözködök b*zisan, de normálisnak érzem magam, mert hosszú kapcsolatot tervezek, és sosem csalnám meg a bnőmet. Akkor most én sem vagyok normális, mert nem vagyok 185 centi és kigyúrt? Ez ugyan olyan, minthogy akkor miért nincs egy normális lány se, akinek nagyok a mellei, és feszes a feneke... Érted... Ha ennyire foglalkozol a külsővel, és meg sem próbálod megismerni a belsőt, lehet, hogy egy tökéletes pasit engedsz el, csak azért, mert esetleg kisebb, vagy akkora, mint Te...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!