Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítanak Veled, felköszöntöd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanak Veled, felköszöntöd utána?

Figyelt kérdés

szakítottam a barátommal, de nem írt születésnapomra semmit. nem veszekedve váltunk el csak elmondtam hogy nem érzem úgy hogy szeretne, figyelmes lenne.

nem szólt semmit.

régebben is voltak szakítások ami után még összejöttünk és akkor is írt ilyen alkalmakkor ha épp olyan időben volt hogy külön voltunk egy kis ideig.

megbántódhatott, nem érdekli már a dolog? azt hittem normálisan váltunk el.

2012. máj. 9. 17:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha kapcsolatotok alatt sem volt figyelmes, akkor most miért legyen az? Kevesen túráztatják magukat a semmiért.
2012. máj. 9. 18:00
 2/5 A kérdező kommentje:
felköszöntött mindig még amikor szünet volt akkor is! másban nem volt figyelmes
2012. máj. 9. 18:01
 3/5 ronomano válasza:
Háááát,lehet,hogy még nem felejtett el teljesen!
2012. máj. 12. 17:41
 4/5 anonim ***** válasza:
jáj, nem értik a kérdést! Alapjában véve vannak olyan pasik, akiket hidegen hagynak az ünnepi alkalmak. Mivel a Te barátod nem ilyen, és hajszál pontosan ez az eset történt velem is, hogy kidobtak mert nem szerettem eléggé, és én mégis írtam! Persze előtte kikértem a többiek véleményét is, adtam az ő szavukra, szóval ha mondták volna ne irjak akkor nem irok. Persze én is sz*rtam volna rá, ha nem mondják. És mit kaptam helyette?! Mikor az én születésnapom következett, ugyan azokat a szavakat kaptam vissza, szo szerint ugyan az az üzenet volt! Erről annyit...
2012. máj. 12. 17:50
 5/5 anonim ***** válasza:
régebben még reménykedethetett benne hogy csak átmeneti a szakítás. mostmár biztos benne hogy végleges ezért nem ír lehet
2012. máj. 12. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!