Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha szakítanak veled, reményked...

Ha szakítanak veled, reménykedsz még azért, hogy hátha meggondolja magát és visszajön hozzád?

Figyelt kérdés
Ha igen, kb. mennyi ideig reménykedsz? :/
2012. ápr. 7. 09:42
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
Egyszer szakítottak velem, akkor egy évig reménykedtem még.
2012. ápr. 7. 09:43
 2/9 A kérdező kommentje:
Velem 2x szakítottak, mindkétszer reménykedtem, tök fölöslegesen:( De csak pár hónapot :(
2012. ápr. 7. 09:44
 3/9 anonim ***** válasza:
Velem ilyen még csak egyszer volt és nagyon reménykedtem, és szerencsére meggondolta magát, és azóta is minden jó és nagyon szeretjük egymást.
2012. ápr. 7. 09:57
 4/9 anonim ***** válasza:

nem szakitottak még velem, minden kapcsolatomnak én vetettem véget, és egy-kettő reménykedett...hiába...egy kapcsolatnak nem véletlenül van vége, ha már ujra kezdik az már olyan mint egy felmelegített leves -.- nem frissen főzött magyarán :)

nem jó ha ujra kell kezdeni valamit mert akkor az azt jelenti hogy gáz volt és ha nem tudsz rajta változtatni (ami eddig sem sikerült hisz vége lett) akkor mindek törni magad?

amugy nem az az egy ember van a világon 1000x jobbat fogsz találni csak tedd tul magad

2012. ápr. 7. 10:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy ideig mindenki reménykedik, már csak a megszokás miatt is, hacsak nem ő szakított. Szerintem ez belénk van kódolva.
2012. ápr. 7. 10:38
 6/9 anonim ***** válasza:

Egyszer szakítottak velem, akkor búcsúajándékként felsorolt a párom vagy 5 nevet, akikkel a kapcsolatunk alatt megcsalt. Nem, nem igazán reménykedtem abban, hogy visszajön hozzám, annyira megalázó és tehetetlen érzés volt bennem hetekig, hogy szerintem kis túlzással gyilkolni tudtam volna. Soha többé nem akartam látni.

Egyébként 1-2 hét alatt igyekszem a gyász és remény időszakot lezárni (voltam már reménytelenül szerelmes, kaptam elutasítást). Utána még hónapokig rossz volt, de már nem reménykedtem.

2012. ápr. 7. 11:25
 7/9 anonim ***** válasza:

Aki szerelmes szerintem reménykedik is (ha csak nem alázzák meg nagyon). A volt párommal 2009 elején szakítottunk és 2010 őszén is reménykedtem még...sőt...meg is említettem, hogy dobja fel az akkori kapcsolatát. Persze nem tette, én meg szomorkodtam, de nagyon is jó volt így, mert megismertem a mostani párom 3 hónapra rá és azóta is boldogok vagyunk, lassan másfél éve. :)

Mindig jön jobb!

23N

2012. ápr. 7. 12:57
 8/9 anonim ***** válasza:

Igen, reménykedem, pedig tudom, hogy felesleges.

"ha már ujra kezdik az már olyan mint egy felmelegített leves -.- nem frissen főzött magyarán"

Ez meg egy hülye közhely. Ráadásul én pl. sokkal jobban szeretem a leves melegítve.

2012. ápr. 7. 13:20
 9/9 anonim ***** válasza:

Én is mindig "reménykedem",de idáig mindig be is jött,mert az összes exem kivétel nélkül visszaakart egy idő után jönni.

Volt aki évek után,amikor már nem kellett.

Szóval bennem is van már szakitásnál,hogy fog ő még sirni nekem...

2012. ápr. 7. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!