Mit tegyek hogy apám meggondolja magát?
esetek 98%ban azt mondom,hogy csináld amit jónak látsz...
ez a maradék 2%ba tartozik...hallgass apukádra
Hozd össze valami cigány értelmiségivel, képviselővel, vagy beszélj neki a kultúrális gyökereikről. Sokan, még a cigányok közül is azt hiszik, hogy "sehonnaniak", pedig értékes a múltjuk és csoda, hogy vannak és nem asszimilálódtak.
Ma tanultam, hogy pl. a lovári panzh (pánzs) szó, ami 5-öt jelent, az valójában Pandzsániáról kapta a nevét, ahol ma is a legtöbben élnek és más néven az 5 folyó országának nevezik.
Szóval tanítsd! Ne haragudj rá, a zsigereiben van az előítélet, meg akar védeni, mert a "pici lánya" vagy! Szeretettel, higgadtan, tisztelettel állj hozzá, hogy ő is nyisson!
Sok sikert!
de miért? azért mert cigány? egy cigány ha kell jobban tud szeretni mint bárki más.
MIÉRT GONDOLOD EZT?kérlek válaszolj!!!!!!!
Szia. Én cigány lány vagyok, nah jó..anyukám cigány. Soha nem volt roma barátom és nem is szeretnék, épp elég, hogy látom, hogyan viselkednek a nőkkel a környezetemben. Persze nem akarok általánosítani, de a barátaim mindig azt mondják, hogy különleges vagyok egyetemre járok, viszonylag jó munkám van stb. És azt őszintén mondom neked, hogy még SOHA nem találkoztam normális cigány fiúval...bár lehet én mozgom rossz körökben:D persze lehet, hogy a te párod a kivétel...
DE azért figyelj rá.
első vagyok
a 20:30as leirt mindent helyettem...
nem rasszizmus,csupán tapasztalat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!