Anyum nem enged el plázázni a barátaimmal a szomszéd
város plázájába. Egyáltalán nem. Most hogyan tudnám
rábeszélni, hogy meggondolja magát, és mit mondjak a
barátaimnak ha mégsem jönne össze?
1/9 anonim válasza:
2009. okt. 10. 14:27
Szerintem nagyon helyesen tezsi, hogy nem eged el plázázni. A pláza rossz, értem? ott nem tanulsz semmi értelmeset, nem fejlődsz, negatív mintákat tanulsz, átmosódik az agyad és végül megvakulsz a neonfénytől. Ja és konzumidóta plázap.csa leszel, a plázap.csákat meg senki nem szereti, okés? Menj inkább kirándulni a természetbe, sportolj, járj táncolni
2009. okt. 10. 14:32
3/9 anonim válasza:
előző +10000000.
tökéletes válasz.
2009. okt. 10. 14:44
A 14:32kor válaszolóra csak részben hallgass. A pláza nem rossz, viszont lehet azért nem enged el, mert még fiatalnak tart. A most 40-50 évesek is örültek volna ha az ő korukban vannak már plázák. Ők is jártak szórakozni meg egyebek. Beszéld meg vele, hogy nem elsősorban vásárolni szeretnél,hanem a barátaiddal lenni, kikapcsolódni. Hidd el, ha mindent megbeszéltek akkor engedékenyebb lesz. Kérdezd meg tőle persze azt is, hogy mi az ellenvetése.
2009. okt. 10. 14:45
inkább legyen a plázában délután/este fiatalon, mint éjjel az utcán kódorogjon. valószínűleg még fiatal vagy, megmondta neked miért nem enged el? ha a szomszéd várossal van baja, azt tökéletesen megértem, fiatalon ne mászkálj másik városba csak nézelődni. szintúgy megértem, ha a vásárlásra nincsenek jelenleg anyagi lehetőségeitek, de gondolom itt nem is a pénzköltés a lényeg, hanem hogy együtt vagy a barátaiddal, önmagával a plázázással nincs baj, ha csak nézelődtök, beszélgettek és közben legalább ellenőrzött, fedett helyen vagytok. ha anyukád még sem enged el, mond meg a barátaidnak az igazat, hogy nem enged el. ennyi. 17/L
2009. okt. 10. 15:15
6/9 anonim válasza:
Egyik az ne tervezz elöre ha nem biztos a dolog.
Am ez az uj divat?? jaaj gyerünk plázázni.... ink menj egy moziba vagy csak csavarogjatok a városba a haverokkal... attol legalább nem leszel egy pláza nyul... bocsi a kifejezésért.. de ne akadjá mmá ki azon h nem engednek el plázázni.. Én ink eljárok bulizni csavarogni haverokkal...
ez az én véleményem! 17/L
2009. okt. 10. 15:22
Én nagyon primitívnek tartom azokat, akiknek a plázázás az egyetlen szórakozásuk! Suli után irány a pláza! Ezeket én lelőném. Inkább tanulj, olvass, kirándulj, barátkozz, beszélgess értelmes emberekkel. Rengeteg közös programot lehet csinálni barátookal, haverokkal. Pár éve nem voltak plázák, és az emberek ugyanúgy elvoltak, éltek, szórakoztak. A plázában nem a realitást látod (pláne manapság).
2009. okt. 10. 15:26
Néhány éve még a fiatalok bicikliztek,sétáltak napközben,beültek valahova zenét hallgatni,és nem panaszkodtak.Ma is megvan erre a lehetőség,este,ha már elmúltál 16,elmehetsz hétvégén a barátaiddal diszkóba,vagy bármilyen szórakozóhelyre,napközben sétálhattok,ott is el lehet dumálgatni,vagy hozzátok is elmehetnének a barátaid!Gondolj bele,lehet,hogy anyagilag nem állnak jól a szüleid,és félnek,hogy esetleg költekeznél,elcsábulnál.Vagy még túl fiatal vagy ahhoz,hogy messzire elcsavarogj otthonról.Kérdezz rá!
2009. okt. 10. 17:23
Hát azt csak te tudod miért nem enged el. A korodat és a nemedet sem tudjuk. Viszont szerintem max. 15 éves lehetsz. Ennyi idősen meg nem is csodálom, hogy nem enged. Ha korban odaillő lennél, akkor meg nem kellene ezt kérdezgetned. Itt most hiába adnánk tippeket, az anyukádat csak te ismered.
De amúgy meg nem értem miért pont plazazni akartok??? Szerinted nem röhögnének ki egy csapat kis fiatal csitrit vagy fiúcskát, akik teszik ott magukat??? Hidd el de! Csak égetnétek magatokat.
Mit mondj a barátaidnak??? Mondjuk az igazat. Az nem barát, aki nem ért meg, ha gond van. Ha valaki emiatt nem haverkodik veled, akkor az korántsem a barátod.
2009. okt. 10. 17:32
Kapcsolódó kérdések: