Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy apám meggondol...

Mit tegyek hogy apám meggondolja magát?

Figyelt kérdés
Van egy barátom aki cigány. Mi meg nem vagyunk azok.És apámat zavarja az hogy ő cigány. De nem érti meg hogy én kezdem őt megszeretni. Apa azt mondja hogy kitagad és többé ne nevezzem őt apámnak. Mit tehetnék én ezzel a dologgal?meg szeretném őt győzni arról hogy nem minden cigány olyan rosssz.
2009. szept. 21. 20:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
pont most történt a sógornömmel:megismerkedett egy cigány fiúval,teljesen beleszeretett(pedig nagyon csinos magyar nő),majd egyszer csak kapja a telefont:a fiu börtönben van,több házat kirabolt a haverjaival,ráadásul elöször hazudott neki a fiu családja abban,hogy mért is került oda....erröl ennyit
2009. szept. 21. 22:16
 12/18 A kérdező kommentje:
mindenki ugy beszél mint ha olyan rosszak lennének. ha az a fiu ilyenre vetemedne(lopás stb.)akkor a szülei megfegyelmeznék. tudom hisz a szomszédunk. amugy az apukája cigány anyukája nem. és már 17 éve együtt vannak. mondjuk az apukája elég szigoru.
2009. szept. 22. 05:43
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, nem kell meggyőznöd senkit! Itt elég konkrét vélemények hangzottak el. Jelen esetben te kérdeztél és neked kell elgondolkodni az olvasottakon.

Nehéz helyzetben vagy de meggyőzni nem fogod apukádat az is biztos. Legyél türelmes és ismerkedj, tanulj tovább aztán ha 22 évesen is így érzel és ő sem házasodott össze egy 13 éves roma lánnyal akkor előttetek a jövő.

Összegzés: más kultúra, más értékrend, más életmód.

Adj időt elsősorban magadnak.

2009. szept. 22. 10:25
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem rasszizmusból írom, amit írok, de hallgass apukádra. A cigányok kultúrája, életvitele teljesen más, mint egy magyaré. Szerintem hogy egy ilyen kapcsolat működik, ritka, mint a fehér holló. Minek akarsz magadnak probléma hegyeket? Arról nem is beszélve, mit akarsz egy 15 éves fiútól? Komoly kapcsolatot biztosan ne akarj!
2009. szept. 22. 12:56
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen,lehet hogy egy rendes,jóravaló a barátod,de milyenek a barátai,rokonai.

Nagyon fiatal még,így képlékeny.ha valkik rossz példát mutatnak neki,akkor lehet belőle nagyon rossz,ha jó példát akkor normális ember is.

A mi családunkban egy nagybácsim,meg egy unokabátyám felesége cigány,de ők teljesen "normálisak".Ami a családjukról nem mondható el.

Az unokabátyámnak úgy kellett kimenekítenie a lányt az apja kezei közül,akkor még tanult,a nagynénémék nevelték azután.Az öccse felesége jó barátnőm volt,szegény sokat panaszkodott,azt mondta ezt nem hitte volna.

Úgyhogy szerintem maradjatok meg a barátságnál,fiatal vagy,sok szerelem jön még az életedbe!

2009. szept. 22. 20:42
 16/18 anonim válasza:
45%

figyelj, sztem nem lehet a srác valami igénytelen paraszt ha már szóbaálltál vele. Ne nézd hogy ő magyar vagy cigány... hanem hogy szereted-e és h el tudnád -e képzeni vele a jövőt. Jah és ha már ennyire a cigányok ellen vannak csak elmondanám hogy ugyanúgy kell vigyázni a magyarokkal.

Az egyik barátnőm összejött egy magyar sráccal normálisnak tünt és 2 hét után mikor a barátnőm még nemet mondott a szexre , megerőszakolta. szal ne csak a cigányokat szidjátok

25/L/Magyar

2009. nov. 21. 15:14
 17/18 A kérdező kommentje:
mostmár azoknak hiszek akik ellenezték s főleg apámnak, ugyanis olyan dolgok derültek ki hogy csak na. ja és most börtönben van az apjával együtt. én már nem is tartom vele a kapcsolatot. se a családjával, bár nehéz hisz szomszédok. a kommandó vitte el őket. röhejes h milyen rosszul választottam
2009. nov. 22. 16:59
 18/18 anonim ***** válasza:

ez komoly? és miért? :D

nagyon nagy szerencséd van, azt ugye tudod? ez megtörténhetett volna 5 év múlva is, mikor már van egy (vagy kettő) gyereketek... és eddig együtt voltatok? vagy eddig kire hallgattál?

2009. nov. 22. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!