Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy meggondolja...

Mit tegyek, hogy meggondolja magát?

Figyelt kérdés
6 éve vagyunk együtt a párommal, együtt élünk, de anyuékkal nem beszél. Igaz szüleim sem erőltetik a dolgot, hogy javítsanak a helyzeten, pedig párom többször is próbált velük beszélni, ami kudarcba fulladt. Viszont októberben lakodalomba megyünk/mennénk. Apu unokahúgának lesz az esküvője, külön meghívót is kaptunk, de párom bejelentette, hogy ő nem jön el, mert nem beszélnek. Én pedig kijelentettem, hogy nélküle nem megyek, és tudja, abból cirkusz lesz. Mondta anyunak, hogy most az egyszer ne hajtsa el, ha beszélni akar velük, de egyik fülén be, másikon ki. Mit tegyek? Nélküle tényleg nem akarok elmenni, de azt sem akarom, hogy erőltetés miatt eljöjjön vele, mert akkor úgyis rosszul érezné magát?
2011. szept. 22. 13:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Én elsősorban a páromra gondolnék, ezért nem erőltetném, hogy eljöjjön. Abból akár még balhé is lehet, ami egy esküvőre nem kell. Menj csak egyedül.
2011. szept. 22. 13:34
 2/4 anonim ***** válasza:

1. Miért nem beszélnek anyukádék a pároddal?

2. Ha apukád unokahuga esküvőjén az unokahúg kedvéért nem tudtok mind a 4-en civilizáltan viselkedni (nem kell szeretni egymást, csak elviselni kulturáltan), akkor egyikőtök sem való oda. Biztos, hogy a lánynak elég rosszul fog ez esni.

3. A párom nélkül nem mennék, mert az azt jelenti, hogy még mindig a szüleid pici lánya vagy, nem a pároddal egy család.

2011. szept. 22. 13:43
 3/4 A kérdező kommentje:
Anyu nem beszél csak vele, mert szerinte túl zűrös a múltja... Hiába mondtam neki első perctől kezdve, hogy nem azzal foglalkozzon, ami 10 éve volt. :( Párom nélkül semmiképp nem megyek el, az sem érdekel, ha utána mindenki utálni fog. + ugyanezt magyaráztam anyuéknak is, hogy nem kell vele beszélni, ha ennyire zavarja, elférünk mi egy másik asztalnál is, miután az egész család ismeri a sztorit, de párom szerint az megalázó lenne, ha külön ülnénk. Ő nem akarja azt, hogy emiatt bármilyen vita alakuljon köztem és szüleim között, de én csak azt nézem, ami neki is jó.
2011. szept. 22. 14:06
 4/4 anonim válasza:
és ha nem beszélnek egymással? :D nem kell ugyanoda ülni, nem kell beszélgetni érezzétek magatokat jól azt annyi. Mellesleg ha elküldenéd anyukádat, meg párodat együt a p!csába hogy miért nem tudnak legalább úgy tenni mintha kedvelnék egymást legalább a Te kedvedért az jó lenne.
2011. szept. 22. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!