Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám a haveromat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám a haveromat kevésbé papuccsá tenni?

Figyelt kérdés

Szóval 3 éve van egy barátnője.Mióta együtt vannak nem volt velünk sehol sem bulizni a haverom a barátnője nélkül.Mentünk discoba, kocsmába dumálni, házibuliba stb. de sehová sem jött el.Látom rajta hogy lenne kedve, de a barátnője nem engedi.Kétszer volt hogy eljött a barátnőjével, de akkor meg nem ihatott és kb a buli közepén haza is mentek.A sulin kívül egyáltalán nem is találkoztam vele már vagy fél éve, és suliban sem egy szakra járunk így ott is csak heti 1-2 alkalommal beszélünk.Célozgattam már rá viccesebben hogy papucs lett, meg komolyabban is mondtam már neki hogy ez így nem jó de semmi értelme nem volt.7 éve a barátom, így kicsit szarul esik hogy teljesen elhanyagol(egyébként az egész a baráti társaság így gondolja).Mostanában csak facebookon tudom elérni , de ott sem sokáig szokott lenni mert megy a nőjéhez.Van valami ötletetek , hogyan tudnánk változtatni (ha egyáltalán lehet) ezen a helyzeten?

Nem szeretnénk ha teljesen kiszakadna a társaságból de ha így folytatja az lesz a vége.

2012. máj. 8. 19:30
 1/7 anonim ***** válasza:
nekem is volt egy ilyen haverom, csak a szakítással változott a helyzet. remélem, neked nem kell ilyen radikális megoldást választanod...
2012. máj. 8. 19:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Én is remélem hogy nem esz szakítás belőle , mert egyébként jó fej a barátnője meg boldogok is, csak hát a régi barátok teljesen le vannak sz4rva:(
2012. máj. 8. 19:35
 3/7 anonim ***** válasza:

De ha jófej a bnője hogy fordulhat ez elő?

Mi sem nagyon megyünk el egymás nélkül, de mi tök jól beilleszkedtünk egymás társaságába nem is hívnak minket külön. Egyszer akartak kanpartit csinálni, végül mégis elhívtak a srácok mert bírják a búrám.

De még hogy ha valaki nem is ennyire rugalmas, akkor sem hiszem el, hogy ezeket így kell megoldani, hogy "nélkülem nem mész sehova" ha mégis akkor 1 órára és felejts el meg ilyenek.

Nem tudod, hogy a casj is csak a barátoddal foglalkozik, vagy neki megmaradtak a barátnői?

Én sajnos foglalmam sincs hogy mit lehet ilyenkor csinálni, én el se tudom képzelni, hogy ilyesmi előfordul:/

Persze hallottam már ilyenekről de nekem ez fura.

2012. jún. 1. 12:54
 4/7 anonim ***** válasza:

Naja meg a másik, hogy mi az hogy NEm ENGEDI??

Nekem egyszer mondta ezt valaki, aznap volt utoljára a pasim!

2012. jún. 1. 12:56
 5/7 A kérdező kommentje:

Én a haverommal vidéken lakom (kb 50-60 km Bp-től) a csaj pedig BP-n tanul, így nem sokat találkoznak hétközben. Mindig olyan napra rakjuk a többiekkel az összejövetel időpontját, hogy a haverom is el tudjon jönni mert megértjük hogy hétvégén a barátnőjével akar lenni és ez nem is baj.

De hiába hívjuk hétköznap mikor úgy sem találkoznak nem jön el velünk, mert nem lehet. Csak ennyit válaszol hogy nem lehet pedig látom rajta hogy el akarna jönni velünk. A csajáról nem tudom mennyit megy bulizni mert nem beszélek vele annyit, havonta 1-2 alkalommal beszélünk és akkor sem ilyen dolgokról. Annyit tudok hogy a haverom a barátnője társaságával megy bulizni hétvégente Pesten.

Tényleg szar ez a helyzet és jó lenne valamit kitalálnom hogy megváltozzon ez a dolog, mert nagyon jó barátom az illető csak amióta barátnője van teljesen megváltozott és úgy érzem egyre romlik a régi barátságunk emiatt :/

2012. jún. 1. 13:58
 6/7 Pendulum92 ***** válasza:

A barátnője bulizik, miközbe nem engedi a haverodat sehova?

Ez nekem sok O.o

2012. júl. 17. 12:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Esetleg próbáld ki azt hogy nem buliba hívod őket, hanem csak át magatokhoz valamelyik havernál összeültök, nem házibuliba hanem csak ilyen iszogatós beszélgetős estére...

vagy nem tudom... amúgy azóta változás?

2012. aug. 23. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!