Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma áthívtam a nagyon jó fiú haveromat, elcsattant tőle az első csók. De én nem szeretem annyira. Hogy mondjam meg neki?
Ma áthívtam a nagyon, de nagyon jó fiú haveromat, hogy megkérdezzem, csak úgy "heccből" elkísérne-e egy szombati buliba, mert nincs kivel menjek. Persze igent mondott, de szegény azt hihette, hogy szerelmes vagyok belé, mert utána megcsókolt. Senki nem látta. Én persze nem mertem visszacsókolni, ő zavarba jött, mondta, hogy haza kell mennie (gondolom azért mondta, mert lehet hogy feltételezte, hogy nekem ez a dolog nem jön be), zavart volt. Ez volt körülbelül délután 2 óra tájékában. Tudtam, hogy tetszek neki, de hogy ennyire?! Most szakítottam a pasimmal, tegnap este, nem állok készen egy új kapcsolatra! Nincs tapasztalatom, eddig csak olyan fiúval voltam, hogy mindketten, kölcsönösen szerettük egymást, így nem volt ínyünkre a dolog. De engem ez most meglepett, gondolom őt is a reakcióm.
18/L
17:23 : Én nem nagyon ismerekem interneten, pl. msnen keresztül sosem hívok meg senkit, esetleg sms-ben, vagy felhívom. Élőben sokkal jobban tudok beszélni, jobban jönnek a szavak is. És köszönöm a bíztatásod! ;)
Pont most írt vissza, hogy még megkérdezi az anyját, hogy jöhet-e, de szívesen jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!