Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok milyen érzés volt az első csók?
Ez kicsit gáz h 17évessen kérdezed. és nem nagycucc...:)
15/L
Első miért lenne gáz, te is olyan buta vagy mint egy talicska aprómajom. Pardon, a majmok intelligens élőlények rossz hasonlat volt.
Kérdező, egyáltalán nem gáz, ha ilyet kérdezel, neked még nem volt olyan személy aki érdemes volt erre.
Én 16 évesen csókolóztam először egy olyan fiúval aki iránt elég sokat éreztem. Egy teaházban történt miközben az ölében feküdtem. Örök emlék marad.
Ha valaki annyit tud mondani az első csókra, hogy "nem nagy cucc" az elég szánalmas ember lehet már bocsánat.
AZ én első csókom nem volt jó, mert a srác szinte rám mászott. De van egy olyan mondás, miszerint minden ember a 2. csókra alapoz mert az az igazi. Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de nálam ez bejött. Pár napja megcsókolt egy srác, akit nagyon szeretek tényleg. Igaz féltem, de valami csodálatos volt.:D Tényleg csak azt csókold majd meg, akit igazán szeretsz, mert akkor jó lesz!:)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!