Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzem vissza a haveromat?

Figyelt kérdés
Volt egy haverom, és kezdtem beleszeretni. Szerintem neki is voltak kis érzelmei felém. Sajnos átvertem, és azóta nem hajlandó szóba állni velem. Mit tegyek, hogy visszaszerezzem, még ha haveri szinten is kezdetben. Nagyon megbántam amit tettem, mert egy értékes ember .
2010. ápr. 2. 10:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Próbálj meg vele orálisan békülni.
2010. ápr. 2. 10:51
 2/7 anonim ***** válasza:

Üdv! Talán érdemes lenne kezdetnek felhívni és megbeszélni vele egy esetleges találkát elsőre, nem?

Mond meg neki, hogy anno elkövettél 1 hibát elhamarkodott döntéseket hoztál, és szeretnéd helyrehozni ha lehet, hogy adna számodra egy lehetőséget, hogy ezt személyesen megbeszéljétek. Szépen kettesben leültök és elmondod, neki , hogy megbántad amit tettél, és szeretnéd ha ismét barátok lehetnétek illetve kialakulhatna köztetek újra a barátság, ha más nem is. Aztán majd kiderül, hogy mit szól hozzá.

2010. ápr. 2. 11:02
 3/7 anonim ***** válasza:
az első válasza biztos azt jelenti hogy mond el neki ezt ... ha megmondod neki milyen fontos neked és nem akarod elvesziteni a legnagyobb durcás popoarcu is megenyhül :P
2010. ápr. 2. 11:03
 4/7 A kérdező kommentje:
A 10:51esnek azt üzenem,hogy ha ilyen kommenteket ír,akkor inkább ne írjon semmit.
2010. ápr. 2. 11:42
 5/7 A kérdező kommentje:
11:53 Amit írtál,azt megtettem,közvetlenül az eset után,de azt mondta,hogy hazudtam neki,és ezért nem hajlandó velem beszélni.Illetve azt mondta,hogy már nincs miről.De az eset óta eltelt két hét,én a kivárás taktikáját választottam,és majd lehet,hogy mégiscsak megenyhül,mert hiányzom majd neki,vagy én jelentkezem,hogy hülye voltam,és ostoba.
2010. ápr. 2. 11:44
 6/7 anonim ***** válasza:

11:02-es vok

Értelek, háát ha ez megvolt, akkor maximum, de maximum 1 próbát tegyél még, de soha senkinek nem szabad a seggét nyalni azért, hogy a barátod legyen, ne várj sokat mert közben elvesztegeted a drága időd, és lehet e miatt elmegy melletted az "igazi" , ha 2x.-ra sem mond semmit , akkor annyira nem is volt a barátod igazán. Hacsak nem valami óriási katasztrófális megbocsájthatatlan hibát tettél.

Amúgy mit követtél el?

2010. ápr. 2. 12:06
 7/7 A kérdező kommentje:
11:02es Ezt inkább priviben írnám meg közvetlenül az emailcímedre,annyira kényes a téma...
2010. ápr. 2. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!